Inventia secolulul 21!!!

Sau cadoul ideal.Cel putin pentru mine.Ma apucasem de citit ultimul numar din National Geographic si tot nu reuseam sa trec de primele pagini care erau doar cu reclama.
Dar deodata ca prin vis a aparut in fata ochilor.Inventia secolului.Cadoul ideal.Puteti sa iti spuneti cum vreti.
Beertender.Sau in traducere.Bere la tine acasa direct din dozator.Rece.Cum o vrei tu.Tu alegi temperatura.Tu alegi cat bei.La urma nu trebuie sa platesti.Esti acasa si nu iti mai faci griji cat sa bei si sa ajungi apoi intreg acasa.Nu iti mai faci griji ca esti cu masina si ca nu poti sa bei nicio bere.
Pretul este destul de maricel;297 Euro in Spania.In Olanda vad ca este in jur de 180.Dar merita!!!!!
Acest dizpozitiv MAGNIFIC este disponibil in Bulgaria si Ungaria dupa cum se vede pe site-ul oficial.
Va recomand varinta spaniola a sitului care e chiar fain facut.

Ps:sper ca ati retinut ce cadou vreau de ziua mea.

Comments

  1. sa stii ca mi-ai facut pofta de bere. acum sunt la servici si pana ajung eu prin vreun bar imi trece setea; si nu am laptop ca sa mi-l iau cu mine in bar sa iti mai citesc o data postul. apropo de bere, a aparut la noi REDDS, o bere care nu are gust de bere (de aia imi si place asa mult), e dulce-acrisoara si racoritoare, bautura mea preferata momentan. e ca un fel de Becks Lemon, daca ai vazut asa ceva pe acolo.

    ReplyDelete
  2. Pai da-i un print la post:))).Si ai mare dreptate;aseara cand am vazut reclama si am intrat pe situl produslui mi s-a facut o pofta imensa de a bea o bere receee.Noroc ca mai aveam una in frigider.
    Redds?Sincer nu am auzit.Iar de obicei pe aci se gasesc doar marci de bere spaniole.Destul de rar gasesti alte marci.Logic doar in baruri turistice si tipice tarii respective (gen baruri belgiene,olandeze etc).

    Enjoy your beer:).

    ReplyDelete
  3. da, ma gandeam si eu la print, dar nu ma mai dau interesant in bar daca citesc o hartie in loc sa butonez la un laptop. trecand peste asta, REDDS e facuta de ursus, sunt sigur ca nu o mai gasesti altundeva decat la romanica, de asta am asociat-o cu becks lemon, care e prezenta in mai multe tari europene. cat despre spania, pe la basci pe unde i-am onorat eu cu prezenta beam mai mult carlsberg si heineken, dar am incercat si autohtonele lor, nu mai stiu care.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts