Jurnal de bord

Data stelara dietetica: Saptamana a doua. Ziua trei.

Despartirea de lucrurile dragi mie, a fost mai dureroasa decat mi-am inchipuit vreodata. Insa aceasta calatorie trebuia inceputa. Cu lacrimi in ochi, m-am imbarcat in naveta curii de slabire si am pornit spre noi orizonturi. Mai usoare. Am lasat un urma prieteni dragi mie. Prieteni extrem de dulci. Extrem de gingasi si pufosi precum paine cu cartofi din tinuturile secuiesti. Placintelele si palmierii.

Primele zile pe naveta au fost si cele mai grele. Lipsa acestor prieteni, indepartarea fata de ei, se simtea in fiecare celula din corpul meu. Rezistam insa. Ispitele sunt insa la fiecare pas. In Nebuloasa Ciocolatie a trebuit sa infrunt dorinta arzatoare, apasatoare, de a munca din aceasta. Am rezistat.

Nu mi-am parasit toti prietenii in aceasta calatorie. Prea iubitul lapte nu putea sa lipseasca in aceasta calatori. Va fi alaturi de mine zi de zi. Si la bine si la rau.

Dupa primele saptamani, balastul in plus, a inceput sa dispara. Centimetru cu centimetru. Gram dupa gram. Cu gandul la prietenii mei si varsand o lacrima pentru ei, imi voi continua calatoria pana la capat.

Capat care nu se stie cand va fi. Insa destinatia se cunoaste. Inspre necunoscut. Inspre Galaxia 67. Un loc indepartat si in acelasi timp un loc plin de sperante. De un nou inceput.

Drum bun, draga calator, pana la urmatoarea relatare.

Comments

Popular Posts