Saga bancilor

Continua. Din pacate. Si am impresia ca mi se intampla doar mie. Poate ca sunt omul nepotrivit la locul nepotrivit. Sau poate cer lucruri inedite.
Depunere de acte la BRD ca sa trec de la un fondul lor de pensie la Aviva. Toate actele la indemana, mai trebuia doar o hartie de la ei de completat si gata.
Cer respectiva hartie si mentionez pentru ce era vorba, insa primesc in schimb o fata de uimire. Se pare ca sunt primul care solicita chestia asta. Iar francezii cred ca sunt prea zgarciti sa faca un tranning ca angajatii lor sa fie pregatiti cat de cat. Cauta vreo 5 minute fisierul respectiv in calculator insa fara vreun rezultat pozitiv.
Suna la o alta colega. Deh..e prea devreme la 9.15 sa fie la birou. Probabil era la vreun training cu seful francez. O intreaba insa pe tipa de la celalalt capat al firului. Logic si ea auzise pentru prima data de chestia asta.
Imi cere numarul de telefon, printre scuzele de rigoare ca nu m-a putut ajuta, si promite ca ma va suna in cursul zilei respective sa imi comunice daca a gasit ceva. Logic ca a nu a sunat si logic luni dimineata ma duc iara.

Asta dupa ce la Aviva am avut parte tot de o incepatoare care m-a pus de 2 ori pe drumuri. Nu ca nu mi-ar placea sa calatoresc. Dar sa ma scol mai devreme si sa infrunt temperaturile siberiene, nu prea. Dar nu ma supar. Ca inca ma simt laosian.

Comments

  1. Nu ti se intampla numai tie draga Sorin ... Nu te considera atat de special. :P
    Uite exemplu aici:
    http://hymerion.wordpress.com/2008/11/26/draga-functionarule-alpha-bank/
    Sau aici:
    http://hymerion.wordpress.com/2008/10/14/scrisoare-deschisa-catre-banca-mea/

    Si eu la un moment dat am mai semnalat fenomenul:
    http://simonbazaru.wordpress.com/2009/06/24/bang/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts