Dilema

Maine incepe un nou sezon de Formula 1. Urmaresc de ani buni. Cam din 1993 cand la Ferrari erau piloti Gerhard Berger si Jean Alesi. Mereu am fost fidel echipei. In general sunt fidel si tin toata viata doar cu o echipa/persoana din orice sport. Dupa Alesi a urmat Eddie Irvin. Apoi Michael Schumacher. Tot la Ferrari. Si a inceput era de dominare a lui Schumi si era Ferrari. Nu am cum sa nu il iubesc pe Schimi. Spiritul lui nemtesc. Spirit care cred ca ma reprezinta. Anul trecut am fost extrem de fericit cand a fost pe punctul de a se reintoarce la Ferrari. Dar nu a trecut niste teste medicale. Si si-a amanat reintoarcerea pentru sezonul 2010-2011.

Mai bine nu o facea. Pentru ca a ales Mercedes. Si nu Ferrari. Banii au contat. Dar nu asta e problema. Fiecare alege ce considera ca e mai bine pentru el. Schumacher inca face parte din familia si istoria Ferrari si de aici dilema mea.

Cu cine sa tin in sezonul aceste? Cu Ferrari clar doar ca o sa imi para rau si de Schumacher cand o sa piarda. Dar in acelasi timp o sa imi para rau cand Ferrari o sa piarda si Mercedes o sa castige. E ca si cum Totti ar pleca de la Roma sa joace la Inter Milano. Nu pot sa tin cu Inter chiar daca El Unico Capitan e la alta echipa. Aceeasi comparatie se poate face si cu Radoi. Daca ar fi plecat la Dinamo..

Decizie grea ce mai!!!

Comments

  1. Anonymous3/25/2010

    mi-ar placea sa vina totti la inter..nu pentru ca mai "poate" ca fotbalist...ci doar pt ca as vrea sa vad reactia ta...sa te aud vorbind de "dulce"...ca-mi esti tare simpatic cand faci asta :D

    acelasi la tau rautacios dintodeauna, mircios :D

    ReplyDelete
  2. @Mircios: Uite cum ajung tradatorii: Mancini - plecat de la Roma la Inter si nu prea a jucat deloc bine. Apoi a ajuns la Milan.
    Chivu:Plecat de la Roma tot la Inter. A ajuns cu capul spart si multe accidentari.

    Ps: Duminica meci mare da? Roma-Inter si campionatul va fi al nostru!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts