30 January 2011

Out of order


Product details :

Date of production: October 1982.
Expiration date : N/A. Please contact the supplier.
Used: Every day
To be used/before : 31 ys.
Made in : UE ( Provincia Europeana Vrancea)
Last upgrade : Spain 2008
Last visited country: UK
Next country to be visit: Italy
Contains : 65 % water, 25 % fat, 10 % glyceride: 100 % organic food.

Orice produs mai si expira. Inclusiv cel uman. Sunt in campul muncii de vreo 6 ani daca punem la socoteala desele si utilele perioade de pauza.

Niciodata nu am fost bolnav. Mai bine spus niciodata nu am lipsit de la munca din cauza vreo unei boli in acesti 6 ani.

A fost o data ce-i drept o operatie de apendicita dar nu o consider o imbolnavire ci mai mult un semn de undeva care incerca sa imi spuna: Iti mai dau o sansa! Uite, iti dau operatia asta ca sa stai si tu acasa si sa inveti pentru licenta la spaniola!...Sau a fost mai mult.. Uite, iti dau operatia aceasta ca sa te uiti in liniste acasa la toate sporturile de iarna de la Olimpiada de la Vancouver. Le-am facut pe amandoua asa ca nu stiu care a fost pana la urma.

A doua ora a fost cand era ghid in Spania. Bolnav, racit, nici pana astazi nu stiu ce am avut, cu temperatura peste mediile sahariene zilnice. Dar totusi nu mi-am permis sa lipsesc de la munca.

Inevitabilul insa s-a produs. Decis si de data aceasta sa nu lipsesc de la munca - sincer cred ca nu sunt sanatos?! ; cum sa nu iti doresti sa lipsesti de la munca? - am rezistat o zi cu gripa. A doua zi insa - cred ca mi-a revenit neuronu acasa, am decis sa imi iau concediu medical. Primele 3 zile in 6 ani de zile. Angajat model ce mai..

La mai putine, ce sa zic si eu acuma!

No comments:

Post a Comment