Pestisorul de Aur


Nu va implineste din pacate nicio dorinta. De fapt mie nu. Poate voua da, cine stie. Insa stiu ca Pestiorul de Aur da de mancare. Extrem de buna si destul de convenabila la pret.

Pe litoralul nostru se mananca decent. Ca sa nu fiu rautacios. Ce-i drept nici nu am mai fost de ani buni. Pentru mine litoralul romanesc inseamna Vama Veche. Sau ce a mai ramas din ea.

Sa revenim la Pestiorul de Aur - restaurant din orasul -sat - dar nici sat nu ii poti spune - zona locuibila cred ca i se potriveste cel mai bine Durankulak. Zona locuibila aflata la nici 3 km de granita cu Romania. Deci la nici 10 minute - cu tot cu statul la granita - de Vama Veche. Nu zic ca imi Vama se mananca prost. In Vama nu prea se mananca - ci se bea. Ca sa mananci bine trebuie sa te duci la Pestitor.

Situat pe malul unui helesteu - locatie ideala - linistita- perfecta pentru o escapada de la agitatia litoralului - Pestisorul de Aur - este locul perfect pentru un pranz sau cina.

Review-urile si comentariile nu prea sunt pro restaurant. Asta pentru ca sunt vechi. De peste 2-3 ani. Si lucrurile se schimba in bine in 2-3 ani. La bulgari nu la noi.

Meniul variat, preturile decenta, mancare exceptionala. Preturile nu sunt mai mici cu mult in comparatie cu un restaurant de pe la noi - dar mancarea este cu siguranta mai multa si mai delicioasa.

Cum se ajunge la Pestisorul de Aur :

Cum spuneam, restaurantul se afla la aproximativ 5 km de Vama Veche. In primul sat se face la stanga pe un drum de tara. Ca punct de reper exista un Depozit de materiale si cu un slogan in romana - asta pe partea stanga iar pe partea dreapta un hangar cu combine de treierat.

Costul - Cu 30-35 ron -3 feluri de mancare si bautura. De persoana. Se poate plati si in lei fara probleme iar chelnerita stie si romana destul de decent pentru varsta ei frageda de 22 de anisor.

Pofta buna!

Comments

Popular Posts