Hijos de Babel

Probabil ca sunteti enerveti si pana peste cap cu urmatoarele doua stiri citite saptamanile acestea;atat pe realitatea.net cat si pe si mediafax.ro depre renumitul Pavarroti din Banat,Costel Busoic;doamne ce ne place sa mai gasim cuvinte pompoase si sa ne comparam cu toate vedetele de rang international.
Acum,analizand un pic stirea din Realitatea."Cu mare priza la publicul spaniol".STOP.Citeam in timp sa asteptam sa ma tunda un mosulica saptamana trecuta in La Razon audientele din seara trecuta.Si cu o zi inainte fu si Hijos de Babel,transmis pe postul national TVE.Ma asteptam la o audienta ridicata.Nici vorba.Aproximativ 700.000 de oameni,probabil cat ar strange un meci Otelul-Pandurii.Si tanand cont polulatia de Spaniei care este de aproximativ 45 milioane de locuitori.Doi la mana.Public spaniol..nu stiu datele demografice privind audienta dar tind sa cred ca cel putin jumatate din cei care s-au uitat sunt romani si cred ca mai mult de jumatate dintre ei l-au propulsat pe Costel pana in finala.Nu zic ca nu ar avea voce.Il vazui doar o data pe Youtube si a doua oara nu mi-am mai dorit sa il vad.Daca veneti in postul de mai jos cu cine vine Spania la Euroviosion va dati seama ce gusturi muzicale incep sa aibe spaniolii.
Deja partea cu organizarea unei vizionari publice din satul natal, cu transmisiuni in direct,cu comentarii live matusici Tanta si a vecinei pe care Costel o ajuta sa mulga vaca,vor fi la ordinea zilei in aceasta seara.Ce bine ca nu ma mai uit la televizor si ca ma pot uita pe internet la ce post vreau..
Stirea din Mediafax de acum cateva zile.Conform careia un asa numit senator,din pacate trebuie sa zic ca e din partea PNL,il propune pe Costel in a promova imaginea Romanie in Spania si mai mult chiar ca avem deja un nou "brand" in ceea ce privisteimaginea Romania.Mai sa fie.Stiam ca , clasa politica e idioata dar nici chiar asa.Dar cum ramane cu cei care invata,muncesc si se remarca cu adevarat??De ce nu putem noi fi un "brand".?
Niste idioti ce mai..
Oricum povestea cu brandul national e putin mai lunga..si o sa revin cu un post in saptamanile ce urmeaza.
Pana atunci sa speram ca Costel va castiga nu de altceva dar nu vrea sa suportati plansetele concetatenilor care au stat cu sufletul la gura asteptand rezultatul final.

Comments

  1. Anonymous3/13/2008

    Primero, cuidado con el rumano. Ai scris "Ce bine ca nu m-a mai uit la televizor". Asa, ca ne cunoastem, te mai trag de urechi. Modifica, ca mai vad si altii.

    In al doilea rand, pe langa ce ai zis tu de Costel, ministrul culturii vrea sa-i dea o bursa la conservator. Poate vrea omul sa se lase de lopata si sa invete sa citeasca o partitura :)) De tot rasul. Da el saracu nu are nici o vina. Face tot ce poate. Sper sa castige. Asa, pentru el.

    irina_engl

    ReplyDelete
  2. Da,scuze..mai am si eu scapari.Ar trebui sa te angajez ca corector:))
    Da stiu ca el nu are nicio vina!!Cei care au creat un mare eveniment din acest concurs au.Culminand cum ai zis si tu cu propunerea ministrului de cultura.Daca un concurs de acest gen inseamna Culturu..nu mai zic nimic...

    Ps:Sa stii ca a castigat.Nu te-ai uitat la televizor?Probabil va fi editie speciala la OTV.Cred ca la Realitatea deja a fost interviul cu el.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts