Amici vs Prieteni

Acesta mica calatorie pentru descoperirea eului interior mi-a aratat diferenta intre amici si prieteni.Inainte ii puneam pe toti in aceiasi pahar de bere.Numai ca mi-am dat seama ca numai spuma beri merita.Restul sunt implutura dar de o calitate superioara.Si dupa cum bine stiti, spuma de la bere se afala in partea superioara a paharului si reprezinta cam 10%.
Cine reprezinta prietenii?Avem putin dar macar ne putem baza pe ei oricand si in orice moment. Sau cel putin asa dorim sa credem.
Cati prieteni am?Daca ne bazam doar pe sms-urile si mailurile primite de paste anul acesta doar doi.Daca luam in considerare persoanele care urmaresc acest blog si care isi fac 3 minute liber pe zi pentru a citit ce prosti mai scriu,numarul lor creste,cei drept nu cu mult.Dar mereu m-am multumit cu putin.Prieteni,putini,dar buni.

Amici?!Avem multi.Intalniti in diferite locatii,prin diferiti prieteni,adaugati in lista noastra de messenger si cu care vorbim o data la 3 luni.Cand isi amintesc de unde ne aflam si doresc mereu cate ceva.O favoare,o sedere gratis sau sa le facem cumparaturile.Si daca raspunsul este negativ suntem considerati egosti.Dar cine este de fapt in aceasta poveste egoistul?

Acum stiu pe cine ma pot baza.

Comments

  1. ai dreptate,kiki....cred ca sunt cam in aceeasi situatie. 2, restul....sau nici chiar 2?! asta ar fi chiar nasol. ofi de la mine sau de la ei...dar cand 2 iti spun ca esti beat,incepi sa-ti pui intrebari...cand iti spune si al treilea...te duci la culcare.

    ReplyDelete
  2. si ar mai fi ceva...colegii de serviciu, cu care stai nas in nas cate 10 ore pe zi, mai mult decat stai cu iubitul sau cu familia si pe care nu poti sa-i refuzi daca te roaga ceva...unde ii incadrezi? ca de vazut si vorbit, vorbesti cu ei zilnic, mess-uri non stop, telefoane cate 10 pe zi...si daca vrei liber, tot la ei apelezi.si se rezolva.hmmm..tu ce zici, kiki? si scuze ca n-am mai scris de mult, dar de citit sa stii ca le citesc mereu.

    ReplyDelete
  3. un pic de quote din Placebo:
    A friend in needs a friend indeed,
    A friend with weed is better,
    A friend with breasts and all the rest,
    A friend who's dressed in leather.

    ReplyDelete
  4. @Alina:eu ma multumesc si cu 2.Colegii de birou.Uff aci e greu.Depinde mult de locul unde ai lucrat.Poti avea ori multi prieteni ori multi amici.Eu am din ambii.
    @Sebbi:Spune multe chestii faine Placebo asta:))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts