Erata AMR

In loc sa fie 10 zile in vor fi mult mai multe.Si vreau pe aceasta cale sa imi cer scuze oficial celor care deja inchiriasera localul pentru petrecerea de bun venit,limuzina ce trebuie sa ma asptepte la aeroport (sper sa nu platiti penalizari).Si imi cer scuze celor care deja au cumparat ficatei si pustoaice.Sper sa nu se strice pana pe 4 octombrie.
A treia si ultima schimbare.Sper.Asta in cazul in care nu isi mai baga coada vreun personaj de pe acest blog.
Ma intorc fix de ziua mea de nastere.De fapt chiar o sa imi petrec o parte din ea in avion.Suna fain sa iti petreci ziua de nastere in avion.Si nu cred ca voi mai avea vreodata ocazia sa imi petrec onomastica in avion.
Si va fi doar inceptul unui sir nesfarsit de petreceri.Mai bine spuso petrecere.Una si buna.Pentru ca fata de anii diferiti voi face o schimbare de strategie in ceea ce priveste "cinstea" de ziua mea.In loc de grupuri,grupulete pe zile si in diferite locatie de data aceasta voi incerca sa reunesc o buna parte din amici si din prieteni la un loc.In ceea ce priveste locatia m-am gandit deja dar nu e nimic batut in cuie.Ce e batut in cuie e ziua..seara de 4 octombrie 2008 cand pe la zece juma (imediat dupa meciul Steaua-Unirea Urziceni) se va pleca dinspre fantani( nu de la fantanile ooooaauuu din BCN) spre club .Oricum mai e pana atunci dar cu siguranta invitatiile vor fi facute atat direct cat si pe acest blog dar si pe alte platforme 2.0.Dar nu mai zic nimic.Ca de prea multe ori s-a schimbat schimbarea asa ca totul e posibil..ori sa ma intorc mai devreme ori mai tarziu..
De ce mai raman aci?Pai sa mai muncesc si eu un picut.Ca tot am stat degeaba pana acu.Ca asistent pe grupurile de romanasi ce vor veni in fiecare joi la plaja si la ceva cumparaturi in Calella si Barcelona.
Sunt extrem de constient si in acelasi timp extrem inconstien in acelasi timp in ce ma bag.Nu ca nu as face fata.Ci la felul de a fi turistii romani.Extremi de dificili.Dar asta ramane de vazut.Saptamana viitoare

Ne vedem la toamna..pe 4 octombrie..

Comments

  1. Anonymous6/20/2008

    bei.. esti naspa... eu chiar ma gandeam sa fac o repetitie pt ficatei zilele astea.. da asta e.. te asteptam in octombrie.. sper ca motivele care te retin sunt intemeiate.. asteptam detalii si .. bafta!

    ReplyDelete
  2. @Rodica:Pai repetitia e mama invataturii.Asa ca pana in octombrie a timp sa repeti.Pai unul din motive e Australia 2009.Si al doilea sa imi recuperez banii investiti in Master.Detalii in curand despre romanasii pe care ii ghidez pe aci:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts