Paranifo

S-a barfit mult pe semnificatia acestui cuvant.Nimeni nu stia ce inseamna sau unde s-ar localiza.Chiar a capatat o nuanta pornografica.De fapt acest cuvant se refera la sala de evenimente a Universitati Barcelona.Sediul vechi localizat in inima Barcelona unde astazi se afla doar facultatile de Litere si Limbi Straine.Loc in care pe data de 5 iunie a avut loc prima festivitate de premiere a acestui master.Chiar daca inca nu l-am terminat aceasta festivitate a avut loc inainte.Motivul este unul destul de simplu.Normal aceasta festivitate ar fi trebuie sa fie tinuta in 2009.Dar cu in anii anteriori prezenta era destul de redusa,deoarece majoritatea studentilor provin din alte tari,s-a luat decizia sa se desfasoare inainte.
Pregatirea pentru acest eveniment s-a produs cu cateva zile inaite.Cum nu puteam sa ma duc in blugi si adidasi la festivitate si cum nu aveam cele necesare m-am dus la cumparaturi.Pe rand au fost bagate in sacosa un pantalon,un sacou si o pereche de pantofi.Pe scurt aratam ca un adevarat Armani in acele haine.Descriere facuta de colegi mei nu de mine.
Inainte de festivitatea propriu zisa s-a facut o mica demontratie.Cum ne vom lua diplomele (cu stanga luam diploma cu dreapta dam mana cu persoana care ne-o inmaneaza si pe unde parasim zona).Festivitatea a fost destul de sobra si de plictisitoare.Motivul principal:s-a vorbit ,cu mici excepti,doar in catalana.Si de inteles nu prea intelegi decat pe bucati.
Probabil ati auzit de seceta ce a fost prin Barcelona si cum erau aproape de a importa apa din Franta.Dar luna mai a fost cea mai ploiasa luna din acest secol.Si inceputul de iunie dupa cum vom vedeam
Dupa festivitate fu timpul de o mica iesire la o bere.In momentul plecari spre un bar incepu ploaia.Una usoara la inceput.Ghidul nostru spre bar a fost Octavi in coleg de la celalat master care stia drumul spre locatie.Insa pe masura ce inaintam ploaia se intetea si ea.Si pana am ajuns la bar,care a fost mult mai departe decat ni se spusese initial d e catre Octavi,ne-am facut cu toti ciuciulete.Intram in bar.Eu cu o colega inainte.Stam 3 minute si nu mai intra nimeni in bar.Mai stam 2 minute.Nimeni.Gresisem barul?Asa se pare;nu noi si Octavi.Restul s-au dus in alt bar.Noroc telefonia mobila.Dupa inca un dus zdravan am ajuns in locatia mult promisa.Locatie situata in zona Raval,dar dinspre universitate.Multe baruri faine pe acolo,precum si acesta in care fuseram.Cateva beri ceva de mancare si gata prima petrecere.Vor mai urma.Multe de despartire.Poze aci.
Vizionare placuta:

Comments

  1. Anonymous6/11/2008

    Sorine, stii ca tocmai mi-am dat seama ca eu nu am participat la nici un fel de ceremonie de absolvire??? Nici la liceu, nici la facultate ... Nu s-a organizat nimic. :(

    Auzi, tu cat mai stai pe acolo de fapt? Ca am vazut pe twitter ca esti la ultimul curs.

    ReplyDelete
  2. @Ciupercuta:Eu am avut parte de ceremonie atat dupa terminarea gimnaziului,liceului dar nu si la facultate.Dar la master o sa am parte de 2 festivitati asa ca recuperez ceremonia pierduta la facultate.
    Nici eu nu stiu exact.Aflam saptamana viitoare..bineinteles pe blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts