Targurile de turism

Am avut norocul de a ma duce la cele mai importante targuri de turism din Spania.Dus din propria initiativa ca simplu vizitator si in " interes de serviciu".
Pe rand au fost bifate EIBTM-Barcelona,Fitur-Madrid si SITC-Barcelona.
Primul este doar pentru persoanedin domeniul turismului.Si s-a vazut.De la organizarea ireprosabila,a expozanti si la oamenii care au participat.Ca agent de turim in trebuie sa ajungi la un asemenea targ pentru ca vei avea parte de viitor doar de contacte inalte.
Fitur in afara de a fi extrem de mare nu m-a impresionat cu nimic.Este atat pentru public cat si pentru stabilirea de contacte.
Ultimul-SITC-cel al Catalunyie m-a dezamagit in totalitate.Extrem de slab.Insa tendinta intalnita aci am vazut-o pe alocuri si la Madrid.Tarile sau agentiile prezente incerca sa isi atraga turisti la standul lor nu prin muzica si pliante ci prin mancare.Parca ar fi un targ gastronomic nu turistic.Alte tari parca vin special doar sa scoata un ban in plus.Cazul tarilor din Africa la Fitur.La SITC aria tarilor s-a extins.La standul Rusiei parca te aflai intr-o zi de duminica in Piata Rosie.Cand oamenii saraci vin sa isi scoata la vanzare vechiturile.Si chiar vechituri erau la vanzare.
Standul Romanie nu a atras cu nimic atentia.La nici unul dintre cele 3 targuri.La ultimul standul a arat cei drep extrem de jalnic.Reprezentanta oficiala de turism a Romanie alaturi de Blue Air si Predeal si de unu care picta niste oua si in cealata parte unu care dadea de baut un vin rosu (sec) alaturi de niste biscuiti varsati..atat..
Ne vedem la anu'

Comments

  1. Anonymous6/04/2008

    Deh... romani. nu invatam de la altii. Si la Londra e la fel. Totul sters, urla niste difuzoare cu "visit Romania" si cam atat :(
    Mare promovare ce mai avem...

    ReplyDelete
  2. @Irina:Pai ce sa invatam?Atat timp cat credem ca ceea ce facem e bine.Pai nici nu stim sa ne promovam asa ca..nu mai e nimic de spus.

    Ps"Faine pozele din Turquia..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts