5 saptamani

Sau 6.Ssincer am si uitat cand am inceput iara dieta. Dar parca au fost 5. Cand am inceput dieta eaveam putin peste limita normala, adica 72 de kilograme. Acu sunt cu mult sub limita avand doar 65-66. Ce mai..inca putin si top model ma fac. Intrebarea a fost totusi de ce iara cura ca grasut nu esti. Raspunsul e simplu. Nu ma simteam iara bine in pielea mea si e mai usor sa dai jos cand ai mai putin. Oriucum am dat jos cat am vrut insa nu despre asta vroiam sa scriu. Logic o cauza, in cazul meu dieta, duce si la efecte. Secundare si destul de neplacute. Lipsa de dulciuri, cei drept cu niste eclere excelente mancate la birou, eclere fiind vorba fura excelente, a dus la o glicemie extrem de scazuta - 77 in cazul meu. Normal ce e sub 70 e sub limitele normale. Nu mai aveam mult pana la aceea valoare si cum analizele au fost facute in a doua saptamana de dieta nu vreau sa ma gandesc la ce valori a ajuns glicemia. Lipsa de lapticului de zi cu zi cu a dus la o lipsa de puteri, ce s-a vazut pe munte si mai ales la o stare de irascibilitate extrem de ridicata. Ceea ce nu a fost bine deloc pentru cei din jurul meu. Logic lipsa unor alimente bogate in zahar a dus bineinteles si la o scadere a concentrarii la munca. Efectele au fost cateva si in acest caz. Deci numai lucruri negative. Si oricum ma saturasem sa mananc zi de zi pui-vita-peste-iaurt-mere timp de 6 saptamani sau 5. Pana la urmatoarea dieta toate cele bune.

Comments

  1. Anonymous2/18/2009

    Dragule, te rog eu din suflet citeste de doua ori inainte sa postezi articolul, ai reusit sa ma zapacesti in dimineata asta cu dezacorduri si ineptii...

    ReplyDelete
  2. @Cum eu dezacorduiri:))). Da-mi pe mail ce si cum ca nu prea am timp sa respir zilele astea si nici nu am avut timp aseara sa ma uit incao data pe el. Imi cer scuze pentru neplacerile create:)).

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/18/2009

    Sa vedem: Dezacorduri gramada, neconcordante intre subiect si predicat, pauze lipsa... sa mai zic? nu cred ca e cazul... :d nu mi-o lua in nume de rau, chiar nu e o observatie rautacioasa...

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/18/2009

    hmm... mie imi plac post-urile tale, fie ele si cu "dezacoarde"... imi pun in miscare neuronii ;) Si te inteleg ca scrii in graba, altfel poate iti pierzi ideea. Cat despre verificat, mai bine nu. Eu daca scriu vreodata ceva si stau sa mai verific inainte de a publica, nu mai postez nimic. :D Din cauza asta, amaratul meu de yahoo360 sau cum s-o numi el, contine un singur post scris la nervi si care acum mi se pare mega-penibil!
    Keep it up! Asteptam urmatorul!

    ReplyDelete
  5. Anonymous2/18/2009

    Cum ai reusit sa slabesti intrun timp asa scurt!? Zi-mi si mie secretul. Eu am 82 kilograme si incerc sa mai scap ... dar fara prea mari succese.

    ReplyDelete
  6. @Anoymous:Doamne fereste chiar nu ma supar deloc. Sunt constient ca am facut greseli in acest post. Recunosc ca am scris in graba fara sa verific postul incao data. Insa oboseala si lipsa de timp m-a facut sa gresesc la un asemenea nivel. Recunosc ca mai fac greseli dar totul e din graba.
    2. Prefer sa stiu cui ii raspund. Faptul ca nu te-a semnat este o lipsa de respect. Chiar daca e posibil ca acest lucru sa se datoreze tot grabei:). Si e posibil sa ne cunoasteam ca vad ca ai inceput cu dragule. Vrea sa stiu si eu cui ii sunt drag:).
    @Adriana: Uite cine ma intelege pe deplin:). Danke!!!
    @Shilo: Regimul pe care l-am tinut este urmatorul
    Dimineata:o felie de branza,2 felii de sunca de praga, rosie si ceai
    -intre mese (pranz si seara)cate un fruct. Mar sau banana.
    -La pranz- o pulpita de pui, rosie si iaurt. Iar in partea a doua a regimului vita.
    -Seeara:Supa de pui si iaurt iar in partea a doua peste. Si cate o felie de paine de secara la fiecare masa.
    Fara pic de dulciuri si pic de alcool. Ideea e ca 3 kilograme din cele 6-7 date jos in astea 5 saptamani au fost date pe munte deci miscarea e obligatorie. Bafta!!

    ReplyDelete
  7. Anonymous2/19/2009

    @Sorin Ti-am scris anonim pentru ca am vrut sa gandesti obiectiv inainte de a gandi subiectiv.. Inainte sa te intrebi, oare ce mai vrea si Alexandra asta de la mine... sa te gandesti la scopul initial al comentariului :).

    @Adriana Din contra! Daca tot exista notiunea de blog, la indemana oricui, cine scrie, macar sa o faca cu profesionalism, si tehnoredactarea e foarte importanta. Vezi? Tocmai pentru ca nu ai citit a doua oara, postul acela de pe 360 ti se pare acum penibil.

    ReplyDelete
  8. @Alexandra As fi gandit la fel sincer. Pai scopul a fost sa te zapacesc nu? Si am reusit.:)). Da nu stiu cum se face ca toti rechinii activi au terminat geografie mey...

    ReplyDelete
  9. Anonymous2/19/2009

    Nu inteleg faza cu geografia... :)

    ReplyDelete
  10. @Alexandra Scuze dar te confundasem cu altcineva si apoi am aflat cine esti cu adevarat:).

    ReplyDelete
  11. Anonymous2/20/2009

    Merci de reteta. Dar drept sa-ti spun ... in reteta asta de slabire mananci mai bine decat mananc eu de obicei acasa :D Chiar nu inteleg. Sa mananci asa consistent si totusi sa slabesti. E ciudat :D

    ReplyDelete
  12. Anonymous2/26/2009

    Aia cu geografii e oarecum adevarata. Stii tu ce stii. Nu am mai comentat de mult. S-a ocupat locul :)

    ReplyDelete
  13. @Simon: Fiecare are un metabolism diferit. Si am uitat sa mentionez orele. Care sunt sfinte.
    @Irina: Vad ca e foarte solicitat postul asta:)).

    ReplyDelete
  14. Anonymous2/28/2009

    Si asta ti se datoreaza in exclusivitate. Ca sa vezi ca citim cu atentie.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts