I am not a punker!!!

Nici nu am iesit in lume cu creasta ca s-a inceput sa se generalizeze. Daca mi-am lasat creasta nu ma face automat punker. Nici pe departe. Vroiam de mult sa imi las creasta si am decis ca anul 2009 sa fie Anul International al Crestei. Insa motivele au fost altele dupa cum urmeaza:

  • Genetica-mama ei....deja 2 intranduri incep incet incet sa imi fac.Cei drep mai firav si destul de agale dar totusi nu le pot igonora prezent.Cu ajutorul crestei acestea nu se mai vad.
  • Getting old. Stiu sunt doar un copil la cei 26 de ani de abia impliniti. Dar firele albe deja au inceput sa isi faca prezenta.Si cum altfel sa nu isi mai faca simtita prezenta decat printr-o noua tunsoare.Noo.acu firele de par alb nu au disparut dar acu Creasta e cea care atrage atentia. Si sa nu uitam de cioc:).
  • Lispa resurselor de apa pe glob. Tin foarte mult la aceste resurse. Si nu mai vroiam ca in fiecare dimineata sa irosesc apa inutil.De fapt acesta a fost si motivul principal al noului look.In fiecare dimineata mari fire de par rebele iesiau la inaintare mai ceva ca placintele. Si zi de zi apa pretioasa era irosita pe acele fire ca sa revina la pozitia lor normala.Si unde mai pui ca noaptea nu puteam sa dorm cum vroiam gandindu-ma la cosmarul de a doua zi numit aranjarea parului.





Comments

  1. Anonymous2/06/2009

    Ai fi fost probabil primul psihiatru cu creasta din istorie :D

    ReplyDelete
  2. M-ai facut curioasa si acum imi pare rau ca nu ma pot prezenta la intalnire.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts