Cutiuta secreta

Subconstientul meu si probabil al oricarei alte persoane este ceva de fascinat si imposibil de interpretat. Visele fac parte din constient. Trairile si emotiile de peste zi sunt pastrate intr-o cutiuta de catre subconstient iar noapte fara stirea noastra o forta deschide cutiuta si da drumul la spiritele inchise de peste zi. Orice fiinta normala nu intepreteaza orice vis. Dar probabil ati uitat ca eu nu sunt o fiinta normala.
Nu intentionez sa ma insor in viitorul apropiat iar visele cu nunti sunt extrem de rare. Ultimul si singurul pana acu 2 nopti a fost momentul in care am spus DA. Noroc ca m-am trezit la timp si nu am mai apucat sa zic. In vis. Si sincer a fost mai mult in cosmar acel vis.
Revenim la nunta din vis care cum spuneam nu era a mea. Nu imi amintesc clar a cui era dar detalii da. Ce duc la mai multe interpretari plauzibile. Ceea ce e si mai ciudat e ca mi se pare ca totusi nunta era alor mei. Ce insemna de fapt nunta din visul meu? Sa le luam pe rand:

Atingerea unui scop sau a unui ideal, incheierea unei etape de cautare , de comunicare, nevoie de integrare si dobandire a unui anumit statut social, speranta de a ti se implini un vis, maturizare.

Nunta fara rochie de mireasa – neconventionalism, nevoie de independenta, revolta impotriva unor reguli sau constrangeri;

Nunta intima – timiditate, emotivitate, anxietate, temeri ascunse;

Insa ceea ce este si mai ciudat este ca m-am recunoscut in peste 90% din interpretare. Si nu vorbim in general ci vorbim de saptamana aceasta.. Asteptand ceva si dorind ca un lucru sa se intample mai exact. Lucru ce ulterior ar duce la alte detalii din interpretare.

Vise placute dragi cititori.

Comments

  1. Anonymous3/21/2009

    Mda, daca as si tine minte ce visez...
    Poate mai bine asa. Nu-mi chinui creierul, asa cum faci tu:)

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/21/2009

    deci sa inteleg k tu erai mireasa...
    Manu

    ReplyDelete
  3. @Manu: As fi vrut eu:))).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts