Kiki strikes again

Uite ca nici nu s-a uscat bine cerneala de la postul despre cat de incredere sunt la indicatii, ca iara am fost acostat. Acu ma intreb iara. Chiar am fata de taximtrist? De bun samaritean? De persoana ce stie toate strazile si institutiile din Bucuresti? Si mai ales de persoana de incredere? Irina comenta spunand ca data viitoare cand ma roaga cineva sa il indrum sa il refuz. Acu sincer nu pot sa ii spun omului..stai ca nu pot sa spun ca deja cred ca sunt 4 persoane date disparute sau inca ratacite prin Bucuresti din cauza mea!!
Ultima victima fu o fatuca. In putina intarziere grabeam incetisor pasul spre birou. In fata mea venea agale o fatuca ce mergea pe bordura mai ceva ca Nadia pe barna. Gest putin nebunesc. Insa nu prea ii reusea si era cat pe ce sa cada in nas. Drumurile noastre nu aveau de gand sa se intersecteze dar.... fatuca scoate o foaie din buzunar si se indreapta zambitoare spre mine si ma intreaba cum sa ajunga pe o anumita strada. Hmm denumirea strazii imi suna cunoscuta dar sa imi incerc iara norocul? Incep sa rad subtil aducandu-mi aminte atat de comentariul Irinei cat si de cel 3 cei sarmani rataciti. Sincer dau sa nu ii raspund dar faptul ca avea o harta cat si numele strazii imi suna cunoscut, fura 2 amanunte ce imi dadeau incredere in cunostintele mele. Dau sa aranjez harta in directia potrivita- lucru la care ma priceo- si ii zic directia.Pornim la pas impreuna cam in aceeiasi directie. Eu ma apropiam incet incet de birou iar ea se indeparta incet incet de adresa finala. Mai scoate harta incao data. Trecusem oarecum de strada dorita dar nu ne indepartasem chiar atat de tare. Ii zic pana la urma sa o ia pe strada unde aveam si biroul, strada care la un momentat dat dadea in strada dorita. No.acu sper ca a ajuns bine la psiholog- cum spuneam mersul pe bordura nu parea o activitate sanatoasa- ca daca nu, sincer nu cred ca ma pot sa am incao persoana " ratacita" pe constiinta. Pana la urmatoarea victima deu.

Comments

  1. Anonymous3/05/2009

    Asteptam sa spui unde erati si unde dorea sa ajunga. Nu ii refuzi. Pur si simplu spui ca nu esti de-al locului. Te vor crede sigur.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts