TRT

Nu mai fusesem de vreo 2 ani la un targ de turism in Romania si eram curios sa vad daca s-a schimat ceva intre timp. Iara motivul principal nu a fost sa imi caut oferte la Albena ci mai degraba sa vad lume cunoscuta din domeniu ca dupa ceva anisori in turism cunosti ceva lume.
Putin somnoros, pe la 11 jumatate am ajunt la Romexpo si dupa un ocol din cauza celor de la Bogart care au cam ocupat toata zona cu ditamai constructia si nu s-au sinchisit nici macar un indicator ajunsei la casa de bilete. Dupa ce am stat la coada gresita ca nu vazui bine ca pentru rezervarile online era o casa special am intrat in pavilion. In cel micut ca cel mare era rezervat copilasilor. Deci iara agentiile de turism erau inghesuite in pavilionul micut. Ulterior si vizitatorii. La Madrid-Fitur abia in ultima zi din cele 4 petrecute acolo am reusit sa termin de vizitat complet tot targul. In nici 60 de minutele am vizitat tot la TRT. Si punem la socoteala si opririle pe parcurs ca vorbesc cu diferiti colegi si prieteni gasiti pe acolo.
In ceea ce priveste oferta targului: Bulgaria,Turcia,Grecia si iar Bulgaria. Ma lesi?! Oricum drumul fu in pic productiv ca am reusit sa gasim o alta companie care poate o sa ne duca mai ieftin in Asia de Sud Est si am gasit o harta a Bankok-ului si mici harti cat de cat utile pentru alte zone. Si un pic poster cu o plaja superba din Thailanda. Si cum spunea bine Mircios, o sa ne sculat si culcam cu posterul ala in fata timp de 9 luni iar luna a 10-a o sa ne trezim direct pe plaja. Asteptarea asta ne omoara : P

Comments

  1. Anonymous3/26/2009

    Et moi? ai zis ca pot si eu, pot si eu? as vrea sa pot...
    gabi

    ReplyDelete
  2. @Gabi: Daca poti o luna intre 10 decembrie-10 ianuarie u can join the club:).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts