2D

Trecusera cred mai bine de 5 anisori de cand am mai trecut pragul vreo unui cinema. M-am obisnuit atat de tare cu laptopul meu dragut si fidel asa incat nici la sistemul Dvd 5+1 din casa nu ma uit la filme daramite la cinema. Pe langa faptul ca devorez destul de multe filme pe saptamana - din pacate in ultima vreme am cam ramas in urma destul de rau- nu scap absolut niciun film de animatie. Mai am putin si cred ca le vad absolut pe toate. Cum nu vazusem niciun film in 3D si era vorba si de Ice Age3 am zis ca e o ocazie faina.
In primul rand am ramas socat de cate lume se duce la film. Am trecut repede peste acest soc si hai in sala. Cu ochelarii 3D intr-o mana si cu o punga de popcorn in cealalta. Si se iveste si prima dilema. Cum sa vad cu ochelarii 3D? Peste ochelarii mei de vedere sau nu? Cum nu se prea putea cu ei peste am decis sa vad filmuletul doar cu ochelarii 3D. Ce a urma dupa? O mica durere de cap de la cata concentrare am bagat ca sa citesc subtritrarea si ca sa vad si eu ceva d in film. Mare parte am vazut dar in niciun caz in 3D.
Acu nu stiu daca exista si ochelari 3D cu miopii iar nu exista de ce nu se gandeste cineva si la cei mai oropsiti?

PS: IceAge 3 este destul de slabut si nu se compara cu celelate doua. Daca vreti sa vedeti animatie de calitate va recomand filmele lui Hayao Miyazaki. Ponyo este ultimul creat de el dar si celelalte merita.

Comments

  1. Anonymous8/17/2009

    Hey, sa-ti fie rusine ca dai in Ice Age 3 ca-n tabla!!! Si nu inteleg de ce trebuia sa citesti subtitrarea, Kiki...? :)
    MI mi-a placut la nebunie, mi se pare super reusit si chiar vreau sa ma mai duc sa-l mai vad o data...
    Rusinica, Kik!
    manu

    ReplyDelete
  2. Manu: Eu dau in cine vreau da? Ca imi permit:D. Mey nu toata lumea e asa de despteapta ca tine astfel incat sa vada un film fara subtitrare:p
    Pai inseamna ca ai bani de iti permiti sa il vezi de 2 ori:D.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts