EDITORS

Sau cum o formatie iti face viata mai buna. In cazul meu sunt mai multe. Nu multe. Putine dar bune. De la Rammstein la OCS, de la Garbage la Editors si de la Green Day la RHCH sau Placebo. Ar mai fi dar acestea sunt formatiile care m-a fac sa ma simt bine. Inca nu le-am vazut pe toate live dar una cate una o sa urmeze. E o senzatie minunata sa iit vezi formatia favorita live si sa traiesti si sa canti vers cu vers alaturi de ei. Chiar daca nu ai pic de voce.
Aseara a fost randul celor de la Editors. Am dat intamplator de ei la recomandarea unei prietene cam nici acum un an de zile. Dar m-au fermacat de la inceput. Ca de altfel toate formatiile enumerate anterior. Daca nu iti place o formatie de la bun inceput, inseamna ca nu va exista nicio legatura intre voi.
Si nu am plecat dezamagit aseara de la concert. De la sunet, unul din cele mai reusite de pana acum in Romania, la atmosfera creata de Tom, de la energia degajata de public. Tot in general. Mai putin faptul ca nu se putea consuma alcool fiind concertul in parc.
Urmeaza Rammstein....





Comments

  1. Hehe. Stiu cum e. Sunt total de acord. U2 rocks. Si toate celelalte concerte pe care le-am vazut. Eu sunt asa, mai soft, in materie de muzica. Dar feelingul e acelasi indiferent ce asculti.

    ReplyDelete
  2. Rammstein, undeeeeee?

    ReplyDelete
  3. @Irina: Daca nu simti muzica degeaba o asculti si orice muzica trebuie sa aibe un mesaj. Io nu ii inteleg pe aia care ascult house chiar deloc.

    @Orchidsun: 12 Noiembrie in Barcelona. Dar speram sa fie si la noi in 2010.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts