Legea lui Murphy

Cred ca Murphy asta, inainte de a-si scrie legile, a venit mai intai prin tarisoara noastra si s-a inspirat de aci. Astfel nu imi pot dat seama cum s-au petrecut urmatoarele evenimente saptamana aceasta.

Am ora fixa de sculare si asa reusesc sa apuc metroul care trebuie si sa ajuns in timp la birou. Mereu prind acelasi metrou. Luni nu fu exceptie. Insa intarziat la munca. Marti la fel. Zic hai sa ma scol mai devreme. Fac acest lucru cu greu insa dar tot in intarziere. Joi si mai devreme. Prin chiar un metrou mult mai inaintat. Surpriza insa. Ajung mult mai tarziu decat o facusem zilele trecute.

Vineri insa ma scol mai tarziu si prind metroul mult mai tarziu decat in zilele precedente. Surpriza insa. Am ajuns chiar la timp la birou. Acu nu stiu de ce Metrorex se joaca cu nervisorii nostri de cand cu schimbarea asta cu Grigorescu si Eroilor.

Stiam inainte ca fac 20-24 minute maximum. Acu am ajuns sa fac si 45-50 de minute intre Titan si Eroilor. Cand facem " naveta" in ultima parte a sederii mele in Barcelona, intre Callela si Barcelona faceam 55 minute. Iar distanta este de vreo 55 de km. Nu mai comentez nimic. O las pe voi sa o faceti.

Comments

  1. io zic ca e cineva care se joaca cu ceasul, ca sa te confuzeze :P

    ReplyDelete
  2. @Runia: Probabil alt pitic:p.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts