Carti

Toata lumea citeste. Carti, reviste, reclame. Dintre toate cartile sunt cele care creeaza idei si personalitati in acelasi timp. Insa nu toti au parte de carti si bani de a le cumpara de aceea in weekendul trecut, o campanie Enjoy Your Future a reusit sa stranga peste 2500 de carti pentru copilasii din centrele de plasament din sectorul 6.
Cred ca anumite carti duc la creeare si dezvoltarea personalitatii. Orice gen. Mai putin cel religios. Care doar tampeste. Logic aceasta campanie a atras si personaje din mediul religios care au donat in primul rand in numele religiei si cu scopul de a mai atrage ceva potentiali enoriasi. Bani. Dar in niciun caz cu dorinta doar de a dona si cu un scop anume.
Asa au fost si 3 oameni cu multa evlavie si credinta in cel de sus. Cartile erau in mainile lor. Insa nu le-au dat pe loc. Ne-au intrebat la ce fel de persoane o sa ajunga cartile. Cand au auzit ca erau pentru copii s-au luminat la fata. Daca le spuneam ca erau pentru batrani probabil ca nici nu i-ar fi interesat sa mai dea cartile. Batranii nu intra in publicul lor tinta. Oricum mor si nu aduc nici un profit pe termen lung.
Insa cartile inca stateau in mainile lor. A urmat o rugaminte. Cum ca, sfintele lor carti, sa nu stea alaturi de cele cu catei, pisoi, animale si orice alta carte. Sa nu cumva sa se atinga si sa le spurce. FUCK OFF!! Adica cu ce e mai presus cartea voastra fata de celelate?
Cartea lor se numea : Omenirea incotro dar de fapt titlul original in engleza era Jesus, the second coming. Am pus in practica toate cerinte lor. In primul rand cartile au trecut prin mainile mele. Si doi le-am pus la gramada cu celelate carti despre pisoi si catelusi. Si langao carte intitulata: Viata sexuala si casatoria. Si in nici un caz cartile nu vor ajunge la copii. Probabil nici la batrani. Cu siguranta vor zace intr-o cutie prafuita.

Comments

Popular Posts