N104

Cifra 4 ma urmareste precum melodia lui Uzi. Nascut pe 4 ale lunii intr-o zi excelenta de a se naste un viitor globetrotter , notele de 4 ce le luam la desen sau muzica prin clasele primare, autobuzul de noapte N04 din Barcelona ce ma ducea acasa dupa noptile petrecute prin Raval si iata acum un alt 4. N104 pe numele lui. Traseul autobuzului de noapte din Bucuresti ce o sa ma duc acasa in noptile racoroase sau calduroase dupa ceva beri nefiltrare.

Prima data fu noaptea trecuta. Dupa o zi aproape perfecta la Summerwell - detalii in postul urmator - sper sa nu uit - am decis sa inargurez ruta de noapte pana in prea iubitul Titan. Norocos din fire - excepand dragostea, banii, joburile si multe alte lucruri, am prins fix ultimul autobuz din seria din 30 in 30 minute. Pe cel de la 12.30.

Loc berechet, compostat ca un cetatean model al aceste capitale europene si spre casa birjar. La Dristor linistea autobuzului ne este perturbata de un obiect putin baut peste masura. 40 de ani irositi aproape. 14 o sa vedeti unde.

Bineinteles oamenii betivi au chef de vorba si cum avem in mana cardul de RABT, nu a rezistat sa ma contacteze. Omul era interesat cat platesc eu pe luna la RABT. Necalatorind destul de des, nici nu stiam ce sa ii raspund. Zic 25 ron. E bine zice el..mie mi-au dat amenzi si de 50-100 ron.

Trece la urmatoarea intrebare..numele. Bineinteles ca a inteles Florin in loc de Sorin insa asta a dus la alta intrebare. Stii ce zi e maine? Sfanta Marie zic. Stii cine a fost Sf. Maria? Chef de vorbit nu prea aveam si neraspunzand am primit si raspunsul....ce l-a nascut pe Iisus, incheie omul nostru.

Prin cezariana raspund eu glumet. Din fata lui zambitoare nu a ramas mare lucru. Bate cu degetul pe obraz - nu e frumos ce ai spus. Stii, eu am 14 ani de biserica.

Din pacate nu prea se vede si coborat am fost. Interesanta prima calatorie cu autobuzul de noapte.

Comments

Post a Comment

Popular Posts