8I-5541/W6 752

M-am gandit mult si schimat de multe ori titlul acestui post.Si pana la urma l-am denumit dupa numarul zborurui cu care pe 28 iunie intr-o zi calduroasa de iunie voi fi din nou in Bucuresti.Pe la 6 seara,daca vreti sa stiti cand sa am asteptati la aeroport cu covorul rosu,bere si ceva mici.Sau ca sa aveti mai mult timp sa pregatiti welcome party:))
Poate ca decizia luata pe data de 11 ianuarie nu a fost intr-o perioada fasta pentru mine.Oricum decizie care a fost analizata si schimbata cam de 4 ori pe zi in ultimele luni.
Stiu ca am zis ca nu ma voi mai intoarce si ca voi ramane pe aci.Se pare ca taximentrista s-a inselat.Cel putin pana in acest moment.Sau poate eu am dorit sa se insele.

Well prima partea a acestui post era in draft de vreo 2 luni de zile.Si intre timp si-a bagat nasul taximetrista.Poate va intrebati de ce am pus noua numere de zbor..Vin cumva cu 2 avioane? Nu chiar.Saptamana trecuta am primit mail de la Myair cum ca incepand in 30 martie nu vor mai efectua ruta BarcelonA-Bucuresti,asa ca nici zborul meu din 28 iunie.
Zbor care pana la urma va fi pe 29 iunie,cu cei de la Wizz Air,cei drept cu o zi intarziere si mai spre seara.De fapt pe la miezul noptii,inspre dimineata zilei de luni cand toate lumea se duce spre birou si numai eu ma duc spre somnic.
Insa taximetrista nu s-a lasat.
Doua mici evenimente care de o persoana normala ar fi fost privite ca lucruri obisnuite..Dar eu nu prea sunt normal asa ca...:)).Tot saptamana trecuta primesc de la un profesor o foaie cu numarul social.Numar care este iti este obligatoriu la angajare.Ceea ce e ciudat e ca nu am cerut niciodata acest numar.Si alti colegi au primit aceiasa foaie..asa ca poate fi doar o coincidenta.Sau poate nu.
In aceiasi zi primes prin posta un plic de la Generalitat de Catalanya.Ups..de unde ma au in baza lor de date?Pai de cand m-am integistrat cu mutatia,In plic niste pliante,chestii obisnuite.Dar de ce numele meu pe plic?Si nu al proprietarului de pret al apartamentului?Si de ce tocmai acu.Ca pana in acel moment nu am primit nimic de la ei.
Din nou..poate analizez prea mult sau poate nu..
Si oricum am renuntat de vreo 2 luni de zile sa mai aplic la vreun job.
Sunt curios daca taximetrista se fa mai implica intr-o actiune viitoare vom vedea.
Revenind la seara de 29.Sper sa fie calduroasa si nu ploiasa.Si nu stiu de ce am impresia ca nu voi dormi in acea noapte.Nu ca as sta la povesti cu lumea.Ca nu sunt genul.Cu siguranta voi analiza daca am luat decizia corecta.Eu sper ca da.

See ya soon..

Comments

  1. Anonymous3/20/2008

    Pana la urma vii pe 28 sau pe 29? Si ora exacta, te rog :) Presupun ca pe Baneasa.
    Si inainte tot eu am scris. dar uit sa ma semnez :)

    Irina_engl

    ReplyDelete
  2. Nici pe 28 nici pe 29:)).Pe 30:)).
    Putin dupa miezul nopti.Asta in cazul in care nu are intarziere avionul.Daca da incep direct vizitele si iesirile la bere:))

    ReplyDelete
  3. Anonymous3/20/2008

    Daca sunt in Bucuresti, vin cu flori. Pacat ca nu vii cu trenul. Suna bine "cu flori in gara". Dar ne-am modernizat, asa ca adaptam :)

    irina

    ReplyDelete
  4. Come on..nu trebuie sa vii la aeroport..o sa taxi spre casa..Cand m-am referit la welcome party m-am referit la un bar ceva nu la aeroport..

    Las florile.mai bine o bere a doua zi la Argentin:))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts