Stinge lumina!!

Ora Pamantului 2008



Sambata viitoare pe 29 martie.Stinge lumina intre orele 20 si 21.Ora Pamantului.Eu unul asa voi face.Stirea am citit-o cu cateva saptamani in urma dar din varii motive nu am postat pana acum.
Evenimentul,initiat anul trecut in Sydey a avut un succes notabil.Anu acesta peste 24 de orase s-au inscris oficial la eveniment.oficial intelegem prin implicarea autoritatilor locale.Din pacate in Romania nu am auzit de acesta initiativa la nivel oficial.

Poate nu as fi persoana cea mai indreptatita sa cer sa stingeti lumina si sa scoateti tot ce inseamna electrocasnice din priza.Nu de multe ori am uitat lumina aprinsa dupa ce plecam de acasa.In trecut,din cauza frici de intunericat pentru a ajunge din Camera A in Camera D aprindeam pe rand toate luminile din casa.Din fericire pe balcon nu exista bec asa ca nu aveam ce aprinde.

Asa ca sambata viitoare voi sta o ora pe intuneric.Sper ca si voi.

Comments

  1. Anonymous3/27/2008

    sa sti ca si la noi a aparut in contact(ziarul gratis si te acuerdas)
    rox

    ReplyDelete
  2. Roxy, nu am zis ca nu ar fi aparut aceasta stire si in ziarele din Romania.M-am referit la facptul ca aceasta initiativa nu a fost preluata si de catre oficialitatile din Romania.
    Ps:Parca era Compact nu??

    ReplyDelete
  3. Anonymous3/28/2008

    compact compact...am taipuit eu gresit... dar vad ca-ti aduci aminte

    rox

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts