Viata de suporter

Nu e extrem de usor a fi suporter in ziua de azi.Dar sincer cred ca nu au fost perioada cand a fost mai usor.
Nu e usor si nici placut sa stai in ploaie 3-4 ore.Si in timp ce te uzi incet incet mai stai si in picioare si mai si tipi.Dar nu la stropii de ploaie care nu iti dau pace sa urmaresti un meci in liniste.In niciun caz liniste sufleteasca.Pulsul este la cote maxime pe tot parcursul meciului.Deci implicit sanse mai mari de un infarct.
Nu e usor sa digeri o infrangere.Nu e usor nici sa accepti ca echipa ta favorita nu reuseste sa isi impuna jocul.
Nu e usor nici pentru jucatori.Macar noi avem o pelerina si 2-3 haine in plus pe noi.Ei in sunt si pe vreme buna si pe vreme rea si infrunta si ploi si ninsori doar intr-un tricou.Si acela cu maneca scurta.Dar sunt fotbalisti si asta e meseria lor puteti spune.Da,dar si ei si suporterii sunt la datorie mereu.Si la bine si la greu.
Jucatorii vin si pleaca.Suporterii nu.Sunt deja la al noulea sezon pe Ghencea.Si voi fi si la bine si la rau si dupa 10,20,30,40 si de ce nu 70 de ani de acum incolo.Insa jucatorii nu vor va fi in acest interval de timp decat in cartile de istorie ,in inimele noatre sau pe Google.
Insa noi vom fi mereu la datorie.Nu se stie daca in acelasi loc dar cu siguranta mereu pentru aceleasi culori.Indiferent care ar fi ele.Spiritul nu moare niciodata.

Comments

  1. Anonymous9/18/2008

    Sunt atat de mandra de tine ca ai scris pluralul cu dublu "i"
    Nu e nevoie sa postezi comentariul, e doar pt tine...
    :)
    jane

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts