Noutati

Sunt bine si fac bine. Daca nu ma vedeti seara online nu inseamna ca am plecat intr-o alta calatorie ci doar respect planurile facute in 5/7. Daca punem la socoteala 2 iesire pe seara saptamana asta, ajung la 7/7 sau de ce nu 7/9. In rest am renuntat sa merg la Avignon si m-am hotarat sa merg la NoVa Rock in iunie. Line Up-ul este absolut demential. De la Metalica la NIN, Slipknot, Guano Apes, Placebo si lista poate continua.
Daca ma vedeti cu barba zilele astea nu inseamna ca sunt econom la apa ci la somn. Prefer sa dorm 5 minute in plus dimineata in loc sa ma barberesc.
Planurile de Asia se misca putin cate putin si speram ca in cel mult 2 saptamani sa emitem si biletele de avion. Acu suntem la stadiul daca mai acceptam oameni in plus. Suntem 10 momentan si s-a cam decis cam ca astia sa ramanem. 11 ar fi oki..prietenii stiu de ce:)).
Si cred ca am devenit imun la bere. Norma este de 4-5-6 in fiecare seara. Iar aseara dupa aceasta cantitate eram la fel de fresh ca dupa o singura bere.



Comments

  1. Dar care este totusi legatura intre subiectul postului si melodia Cambodgia- Kim Wilde ? :D

    ReplyDelete
  2. @Simon: In momentul in care scriam postul in dimineata aia, la Winamp a intrat aceasta melodie. Iar Cambodgia este alaturi de Laos si Thailanda tara in care o sa ajungem la final de an.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts