Porecle

Fiecare persoana se capata de-a lungul vietii sale cu cate o porecla. Eu dupa cum bine stiti sunt mai special asa ca am nu una si extrem de multe. Sa incepem.

Prima porecla a venit de la fratele meu care mic fiind nu reusea sa imi putea pronunta numele cei drept extrem de greu. Si a iesit o porecla. Secreta. Ce mai..la fel de bine pazita la fel ca si Sfantul Graal. Nu glumesc. Extrem de putina lume stie aceasta porecla si oricine are curajul de a o spune in public..nu vreti sa stiti ce soarta o sa aibe. A urma verisorul care de indata ce mi-a vazut dintii de vampir..si Vampiru am ramas in mintea lui.
In liceu am capatat prima porecla. Ursu. Nu eram chiar asa de gras ca un urs ci mai mult mergeam ca un mic ursulet.
Si a venit si facultate. O zi frumoasa de toamna tarzie. Sau primavara. Nu mai tin minte. Dar tin minte ca era frumoasa. Cursul era extrem de plictisior si ma jucam cu stambila in forma de pisicuta. Kitty pe numele ei in engleza. Nu stiu ce mi-a venit si in loc de Kitty i-am zis draciei KIKI. Atat a trebuit sa auda Manu ca si a inceput sa scrie acest nume pe cursurile mele acest nume si mesajul Tu esti Kiki. Numele suna dragut dar ceea ce a urmat intrece orice imaginatie. Nu vorbim de toate numele iesite in aceasta porecla..de la Kika,Kikanu,Kikos si etc si la ce inseamna de fapt porecla. In alte limbi.
Dupa cateva luni la un curs de spaniola un colega ma striga cu Kiki. Profesorul incepe sa rada si nimeni nu stia de ce. Nu facusem nimic rau. Se uita inca cu zambetul pe buze la mine si ma intreba. Da sti ce insemna in spaniola? Eu mai degraba temator decat curios ii raspund ca nu. KIKI in spaniola insemna a te fute. Great!! Insa asta nu e totul. Zilele trecut la o petrecere aflu ce inseamna si in franceza.PULA! Great din nou. Sincer imi e frica sa mai intreb in vreo alta limba ce inseamna..sincer. Deci Manu daca citesti aceste randuri iti dai seama ce o sa patesti cand o sa ajung la Londra!!
Insa nu a fost sigura porecla din facultate..au fost pe rand JustIN, Soraan si alte vreo 2 care imi scapa. La un moment dat ma intoarceam la orice strigatura. Numai cand ma striga cineva Sorin nu prea reactionam.
Primul job mi-a adus si alta porecla. Eram cel mai nou in firma dar eram oarecum cel mai invarsta printre colegii mei de munca. Asta nu a impiedicat pe nimeni ca sa ma numeasca Pustiu.

Comments

  1. E tare rau de tot!
    Daca mergeai la Gaujac cu trupa si te-ar fi strigat 'Hey Kiki', iti dai seama ca frantuzul intelegea ca te striga astia 'Bai Pula'. Si la fel de tare sa te prezinti Kiki. Imi imaginez daca mi s-ar prezenta cineva 'Pula' :D
    Funny funny!

    ReplyDelete
  2. @Sebi: De fapt Kiki se spune in franceza dar indeosebi cand esti micut ca varsta..putulica la noi:):).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts