Over 26

Cand am implinit aceasta varsta mirifica nu mi-am dat seama imediat de un lucru. Ca am trecut in alta categorie de varsta. Nu categorie "ultimul drum".
Cea cuprinsa intre 26-35 de ani. Nu stiu cat de des luati parte la diferite sondaje de marketing dar va pot spune cu siguranta ca asa este. Ce inseamna lucrul acesta? Ca am trecut de la categoria copil/adolescent la categorie adult/responsabil? Asta in termeni de marketing bineinteles ca in termeni reali nici pe departe. Eu responsabil? Inca ma mir ca Pustiulica este in viata. Sunt extrem de superficial si nu prea reusesc sa scap. Si din cauza superficialitatii mele ma urasc pe zi ce trece putin cate putin. Altii la varsta mea au deja masini, copilasi si case.
Sincer bravo lor. Eu vreau doar sa imi traiesc viata asa cum vreau eu. Fara tipare si fara reguli. In stilul meu.
Cum spuneam...viitoarele mele raspunsuri probabil vor fi luate mai in serios si se vor face strategiile de marketing pe baza lor. Jajajajaja.
Si un sfat legat de marketing. Probabil ca sunteti un pic agasati de copilasii de la Unirii ce vin inspre voi sa va ia la intrebari. Daca spuneti ca lucrati in Marketing o sa va zambeasca si o sa va lase in pase. Merge sigur. Mereu scap. Doar lucrez in Marketing.

Comments

  1. OMG! Deci Pustiulica traieste??? Lu' Antonio i-am facut parastasul de secole :)))

    ReplyDelete
  2. @Runia: E sanatos si voinic. Sa nu uitam sa mentionam ca si extrem de chipes. In curand cred ca o sa il insor:)).

    ReplyDelete
  3. Welcome to the club :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts