Schimbari

In primul si primul rand trebuie mentionat ca nu imi plac schimbarile. De niciun fel. Atata timp cat sunt anuntate inainte si fiecare detaliu ce urmeaza sa fie schimbat este explicat nu am nicio problema. Dar cand ma trezesc dimineata si vad ca gmail si-a schimbat formatul sau Facebook vrea sa devina altceva, deja fac crize.
Metrorex a decis sa schimbe anumite denumiri de statii. Nicio problema. Nu prea umblam in acele zone. Insa a mai facut nu stiu ce schimbare de traiectorie de la Eroilor. Dupa nici 3 beri hai spre metrou sa ajung acasa. Urc frumos in metrou la Unirii. Precum cainele lui Pavlov dau sa cobor la prima dupa Nicolae Grigorescu. Insa vad galben in fata ochilor. Imi zic..poate au schimbat peste zi statia Titan. Dau sa cobar si vad ca nici urma de Titan. Eram la 1 Decembrie 1918. Cum am ajuns acolo nu stiu. Nici tarziu nu erau. Aproape 11.30. Dau sa iau metroul in cealalta directie cu capat la Preciziei. Sincer nu aveam nici cea mai vaga idee unde e statia asta dar era in cealalta directia si asta conta. Ajung din nou la Grigorescu si dau sa schimb spre Titan. M-a uit pe ce linie e si ma urc in metrou. Insa supriza. De la Grigorescu am ajuns direct la Dristor. Chiar nu mai inteleg nimic. SI cu Titanu ce ati facut? L-ati scos de pe harta? Nu mai aveam chef de nicio surpriza si am decis sa fac o mica plimbare din Dristor pana acasa. Ca nu aveam chef sa ajung pe centura in miez de noapte.
Si logic situl metrorex cu noile denumiri este in constructie iar in garniturile vechi de metrou nu exista nici macar o harta.

Comments

  1. e ca-n statie la eroilor..unele metrouri merg spre gara iar altele o iau spre industriilor...
    acum, dupa modelul asta, unele metrouri in zona aia merg fie direct spre policolor fie spre republica...

    dar banuiesc ca te-ai elucidat deja de schema :))
    :D

    ReplyDelete
  2. @Mircios: Da imi dadusem oarecum seama cum merg treburile de la Eroilor dar aveam impresia ca o sa treaca si pe la Titan. Si mi-am dat seama in seara asta ca am luat metroul gresit..de aia am aterizat la Dristor..

    ReplyDelete
  3. Anonymous7/16/2009

    lol, pai bine mai daca te lasam in moscova la metrou cred ca te descurcai :D

    ReplyDelete
  4. @Mihai: Sincer cam da. Nu stiu de ce numai in Bucuresti ma incurc la metrou. In rest pe unde am fost..nicio problema:D!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts