Inchiriez apartament

Sambata aceasta iar o sa fie nebunie la mine in cartier. Locurile de parcare nu o sa se mai gaseasca. Puzderie de oameni si presa. Nu o sa fie iar un concert la defunctul " Lia Manoliu" si nici spectacol al cuplului care tot danseaza seara de seara Dansul Pinguinul in fata blocului pentru a reusi sa stranga destui adepti si a bate vreun record Guinness.
Tot despre un record Guinnes este insa vorba. Sambata pe la vreo 10 or sa navaleasca mame cu plozi. Multe mame cu plozi. Mame fara sutien si plozi fomisti. Plozi care o sa suga din sanul mamelor in aer liber si in vazul tuturor. Pentru ca sambata se protesteaza pentru dreptul de a alapta in public. Si se spera si la un record de audienta.
Acu'... camera mea e cu o vedere excelenta la parc. Ce-i drept la ceva distanta, dar cu un binoclu se va vedea excelent. Taxa de participare e de doar 10 ron si o bere este inclusa.
Sau mai avem optiunea doi. Ca noi barbatii sa protestam si noi pentru ceva. Dreptul de a alerga goi prin parc. Ca o contra-demonstratie. Si propun sa alergam in timp ce plozii isi iau micul dejun. Va astept.

Comments

  1. Ai sa fii dezamagit si risti sa ramai cu buza umflata si fara bani!
    Nu e un spectacol porno. Alaptarea nu inseamna sa-ti arati sanii oricui si oriunde, ci sa-ti hranesti copilul atunci cand vrea si unde vrea.
    Se vede ca nu esti inca tata si ca iti lipseste informatia.
    Iar lipsa de respect fata de copii e de-a dreptul socanta!

    ReplyDelete
  2. @Rox: In primul rand nu au inteles substratul de gluma fina al postului.
    In al doilea rand nu alerg de obicei nu bani in buzunar asa ca...
    Mereu exista alte solutii. Cum ar fi un biberon cu late mamar bineinteles.
    Si oricum ieri la ora aceea o sa doarma si nu o sa vada nimic..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts