Kiki vedeta

Probabil nu o sa fie niciodata dar singurul motiv ar fi ca nu prea vrea sa iasa in evidenta. Insa fura ceva momente in care chipul sau s-a intersectat cu camera de luat vederi si sansele de a fi vedeta locala sau internationala au crescut considerabil. Au fost doar 3 momente insa extrem de intense.

Primul s-a petrecut in tineretile lui Kiki. Un moment ce urma sa ii cam decida cursul vietii: examenul de admitere la liceu. Si trecut si prima proba cea de limba si literatura romana. Vremea de afara te indemna la plaja iara gandurile nu prea erau concentrate asupra tezei. Dupa primii pasi de la iesirea din cladirea liceului, cuvantul ce caracteriza era LINISTE. Nici tipenie de om sau galagie. Parintii nu aveau voie in curtea liceului. Insa la porti situatia are altfel.Un puhoi de lume te astepta. Mai ceva ca la inmormantarea lui MJ. Inca cu gandul la ce am facut rau, ca bine nu prea facusem, imi cautam cu ochii rubedeniile. Bineinteles din stanga si dreapta curgea tot felul de intrebari de cum fu, cum ti s-a parut, ai facut si ce subiecte au fost.Deodata imi apare si o camera de luat vederi. De nicaieri astfel ca socul a fost si mai puternic. Au urmat vreo 2-3 intrebari iar eu tot ce am scop pe gurita a fost doar A..C..H..si ceva cuvinte pierdute in spatiu. Pai ce vreti..eram la prima aparitie la televiziunea locala.

A doua ora a fost in presa scrisa. De data asta am avansat la nivel national. Dupa meciul Steaua-Valencia am castigat nu stiu ce premii de la GSP printre care si o discutie cu Dorinel Munteanu. Nu mai tin minte ce l-am intrebat. Dar inca mai am acasa poza din ziar in care apar si o sapca cu autograful lui.

Ultima aparitie a fost de curand. De fapt nu stiu daca e aparitie ca nu m-am vazut la televizor. Pe o vreme ploioasa de duminca am purces spre Ghencea sa imi iau bilet la Steaua-Fenerbace. Da, stiu sunt inca sado si imi place sa ma duc in continuare la meciurile Stelei. Trebuie sa mai fie cineva care sa il injure pe Gigi.La stadion doar 2-3 rataciti, dar nu erau din Panama, isi luau biletele. Langa ei si o fatuca de la o televiziune. Cum era destul de frig si cam avea nevoie de material pentru stire fusei si eu abordat. Trebuie sa mentionez ca inca nu am creasta asa ca nu aratam fioros. Cateva intrebari decente si ceva raspunsuri pe masura si gata interviul. Postul fu Antena dar nu stiu pe care s-a dat stirea asa ca nu m-am vazut la TV. Insa daca ati vazut pe cineva zicand " Murim pana la ultimul om in Ghencea pana cand pleaca Gigi" sa stiti ca eu fusei ala!

Comments

  1. Anonymous10/22/2009

    foarte funny

    ReplyDelete
  2. Gigi will never die. Speranta moare inaintea lui.

    ReplyDelete
  3. @Cristi: Sa nu fim totusi asa de pesimisti:D!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts