Pariziene

Comod

Cred ca acest cuvant m-a caracterizeaza cel mai bine dar mai ales saptamana aceasta. Cu siguranta viata la hotel mi s-ar potrivi cel mai bine. Singur in camera ta. Nu te deranjeaza nimeni. Nu deranjezi pe nimeni cu muzica sau cu lumina aprinsa lasata tarziu in noapte si mai ales nu te intreaza nimeni la ce ora te intorci. Dar ceea ce mi-a placut mai mult a fost dezordinea pe care o lasam dimineata atat in camera cat si in baie si ordinea pe care o gaseam seara tarziu cam ma intorceam. Totul ca nou. Patul facut si pijamelele impaturite frumos langa perna. Cred ca ma gandesc serios sa imi iau o menajera.

Stropi

De ploaie care nici nu se aud cand pica din cer. Nu stiu dar pe la noi cand incepe sa ploua esti anuntat in prealabil. Vant puternic, nori de praf si copaci ce stau sa pice pe tine. Aci nici vorba de aceste fenomene. Daca intorci putin capul si peste nici 10 secunde te uiti din nou pe fereastra ai zice ca te-a teleportat undeva la tropice la cat de tare a inceput sa ploua. Fara pic de avertizare insa.

Vedete

Anul trecut am avut norocul sa schimb ceva vorbe cu o viitoare campioana olimpica la scrima Ana Maria Branza. Nu prea sunt genul de om care sa se bage in discutie cu asemenea persoane dar cand e vorba de o persoana ce merita din punct de vedere profesional sau sportiv nu am cum sa ratez. Cum fu si cu Kirilenko anul trecut. Coada mare la verificarea pasapoartelor pe CDG. Doar un ghiseu deschis din 5. Criza sau munca facut a la francezi. De mantuiala adica. In spatele meu o blonda de vreo 1.90 de iveste. Mi se pare extrem de cunoscuta dar oboseala ma face sa nu o recunosc imediat. Si ea pare destul de obosita. Cine sa fie? Imi zic ca poate e Camelia Potec - inotatoare - stiti voi. Dar nu sunt sigur. Isi pune pasaportul pe grilaj si cu un ochi dau sa ma uit. Primesc confirmarea. Acu imi zic ..cum sa intru in vorba cu ea? Stiu ca nu a fost niciun campionat mondial sau european de inot dar totusi incep prin a o intreba daca a fost la vreun concurs. Imi raspunde politicos ca nu si ca a fost doar la antrenament si ca isi petrece weekendul acasa de obicei.
Acu imi dau seama cate sacrificii fac sportivii. Si asta doar din cauza incompetentei politicienilor care nu au fost in stare sa construiasca o baza sportiva. Stiam ca urma sa se retraga daca FRN nu urma sa ii plateasca salariul antrenorului ei. O intreb si acest lucru si imi raspunde ca nu se retrage. Politicos m-a intreaba cu ce treaba am fost la Paris. La final amandoi am fost de acord ca Franta e doar de vizitat nu si de trait.
Tot in acelasi avion fu si ex sau nu stiu sigur daca mai e ministru, Paleologu cel de la Cultura. Logic nu m-am bagat in seama. Insa mai sunt 2 tipe ce imi par extrem de cunoscute dar nu stiu de unde sa le iau.

Cutie

Tot la coada la pasapoarte in fata mea un tinerel cu o cutie albastra pe care scria" Acesta cutie contie un produs de origine umana cu utlizare in scop terapeutic. Poftim? Ce? Cum? Terapeutic? Ma tot intreb ce poate sa fie? Un deget..te uiti la el si razi. Creier nu prea cred ca e desi la nebuni poate o fi avand efect.
Un picior? De ce nu.un sut in fund si gata terapia? O fi vreun penis? Da nu prea ii vad scopul terapeutic. Acu depinde cine il foloseste. Poate mai aveti si voi alte idei.

Comments

  1. Anonymous10/11/2009

    Radu Ciuperca likes it :))

    ReplyDelete
  2. Cristina10/26/2009

    Intr-adevar, ce poate fi mai frumos decat viata la hotel !
    Iar terapia pe mine a fost...chiar faza cu degetul, sau modul cum ai spus-o : Un deget...te uiti la el si razi !! Degetul chiar anuleaza celelalte organe...nu as putea sa imi inchipui ce alteceva ar fi putut sa fie :))

    ReplyDelete
  3. @Cristina: Viata intr-un castel :p. Si eu sper sa fi fost un deget si nu un alt organ:D.

    ReplyDelete
  4. Cristina10/28/2009

    Un castel din Bilbao de care m-am indragostit !! Ar fi ceva, wow !!!

    ReplyDelete
  5. @Cristina: Bilbao..oo de cand imi doresc sa ajung in Pais Vasco. E pe lista dar nu stiu cand...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts