Decizie

Pentru cei ce ma cunosc destul de bine ar crede ca acesta decizie este doar o gluma. Da, am decis, si de data acesta irevocabil de a nu a mai pasi niciodata pe Ghencea atata timp cat un oier va sta in aceea loja. Controlul la sange, prezentarea buletinului mai ceva ca la vama sau faptul ca nu am avut voie nici cu brelocul de la chei in stadion m-au facut sa iau aceasta decizie. Plus atmosfera care nu mai este demna la un club de talia Stelei. Nu injuraturile sunt solutia. Ci un stadion gol.

9 ani meci de meci indiferent de vreme am fost la datorie. Si ce primesc in schimb? Probabil o interdictie pe stadion ca din cate am inteles din presa de azi cam toti ce au strigat impotriva ciobanului or sa fie interzisi. Si oricum e si ultima data cand mai scris despre el aci.

Acu sper sa ramana fara bani ca asta e singura solutie de a nu mai finanta Steaua.

Comments

  1. Anonymous10/26/2009

    Nici eu nu am mai mers pe stadion de cand mi-au luat brelocul :((( Jalnic, patetic...huooo ( ca sa ma exprim "oiereste" )

    ReplyDelete
  2. @Oricum uram brelocul ala ca era cu Bush dar totusi era un cadou din State..

    ReplyDelete
  3. Cristina10/28/2009

    ha haa...al meu era cu... "Cristina" adica eu :) si il urasc acum !!

    ReplyDelete
  4. Anonymous11/02/2009

    Salut Sorine,
    Nu stiam ca esti asa microbist (Stelist), asa "des" ne vorbim :). Respect atitudinea ta fata de Ghencea, dar ce ma ingrijoreaza e faptul ca nea Jiji e si parlamentar european si asta tot datorita neimplicarii noastre (lipsa prezentei la vot).
    Ionut Damian

    ReplyDelete
  5. @Salve vere:D. Pai eu nu ma incadrez in ultima categorie ca fusei la vot atuncea vreo 3 km pe jos pana in Vama in timp ce altii stateau la plaja.
    E..unele pasiuni sunt ascunse :D.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts