Prost

Pica anul acesta ziua mea de nastere. Duminica mai exact. Maine. De ce prost? Pai imaginati-va urmatorul scenariu. Vineri o mica petrecere. Sambata o mare petrecere. Duminica sculat pe la pranz. Nu cred ca am eu norocul acesta. Telefoanele o sa sune de dimineata. Nu ca as fi eu asa de popular dar bunicile nu au somn. Totusi sper sa nu se intample acest lucru. Ca luni dimineata ora de sculare e 4.30 ca urmeaza o saptamana la Paris.
Cu telefonul mobil e mai usor. Nu prea am cum sa il inchid ca poate suna Kylie:D. Pus pe silent, sub o perna si cat mai departe de urechile mele.
Asadar maine ajung la 27 de toamne implinite. Ma simt un pic ciudat si trist. 26 fu o varsta foarte faina. Plina. Cu de toate. Si rele si multe bune. Fara pic de pauza. Antrenant. Parca as vrea sa nu se mai termine.
E ca si cum ai termina o calatorie mult dorita si esti in aeroport si nu prea vrei sa ajungi acasa. Asa e si la mine. Calatoria de 26 s-a terminat si nu stiu cum o sa fie 27. Mai rau? Nu stiu. La fel ar fi ideal. Mai bun? Mereu e loc de mai bine. Va tin la curent.

Comments

  1. Anonymous10/04/2009

    happy b-day:P

    ReplyDelete
  2. Happy birthday!!!!!!!

    Just found out it's your birthday today from TB!
    Wish ya all the bestttt!!

    Rintjez aka Rini

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts