Sanatos

In niciun caz la cap. Si vorbesc de propria mea persoana. Ce face un om sanatos la cap cu ceva datorii pe umeri si termenul limita de a strange bani pentru excursia din iarna din Indochina? Logic strange bani iar la intoarcere isi plateste din datorii. Asa face un om normal. Eu cum spuneam. Deja imi planific calatoriile pentru 2010. Si nu e vorba de Australia si Papua Noua Guinee. Aia e aproape planificata.

Aflasi in seara asta de Rammstein la Rock am Ring 2010. Deja ma duc sa ii vad la Barcelona in Noiembrie. Dar Rock am Ring e ceva special si e un festival la care vroiam de foarte mult timp sa ma duc. Uite ca s-a ivit si ocazia.

Deja am planul in cap. Ce traseu e mai bun? Cateva zile in Belgia, ca si asta e pe lista scurta, si apoi spre festival sau cateva zile in Berlin si apoi cu trenul spre zona 0? Logic nu ma gandesc deloc la costuri. Doar la traseu:D.

Voi ce ati alege?

Comments

  1. berlin rulz...o sa vezi

    ReplyDelete
  2. O sa vad in iuni cat de mult rulz. Dar te cred pe curand. Si pana la urma cred ca merg pe varianta cu Berlin ca apoi pana la festival ajung cu masina ieftanache cu varianta a a la Klaus:).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts