Scurte

Oarba

Dimineata stim cu totii ca suntem mai mult adormiti decat treziti. Asta depinde cat de petrecareti sunteti sau nu. La trecerea de metrou o domnita parizianca astepta cu interes sa treaca strada. Pe verde bineinteles. Insa nu prea avea rabdare. Unele semafoare au un mic buton de apasat. Altele nu. Altele au un buton. Dar nu de apasat. Pentru orbi. Nu stiu exact cum functioneaza dar o persoana cu ochelari si cu un baston e desenata pe acest buton. Tanara da sa apese. Insa nu se intampla nimic. Cum sa fi atat de orb ca sa nu iti dai seama ca butonul ala nu e pentru tine?

28

Euro maa un tuns la Paris!?! Da ce iti face? Iti pune si par pe chelie? Masaj?

Dezinfectant

Stiti voi din ala care se da pe maini ca sa piara toti microbi. In Franta e o mica mare isterie cu gripa porcina. Asa ca dezinfectant nu mai exita in Paris de vreo luna si nici in urmatoarele 2 luni situatia nu o sa se schimbe. In schimb la birou aci pe fiecare masa exista cate o sticluta din asta. Si probabil mai exista si ceva rezerve. Asa ca nu ar trebui sa imi fac griji prinvind vreo imbolnavire cu gripa porcina.
Si un fapt divers..un frantuz obsedat de gripa folosea din 15 in 15 minute dezinfectantul sa se dea pe maini. Dar chestia asta contine 60% alcool. Asa ca logic s-a imbatat. Francez ce sa ii ceri...

Comments

  1. Anonymous10/13/2009

    28 Euro mi se pare chilipir! In Londra e cel putin 38 lire, e adevarat pt fete...

    Manu

    ReplyDelete
  2. @Manu: Pai pentru fete era 35 de euroi daca nu ma inseala memoria. Deci tot pe acolo. Pai e mai bine sa fi chel in zilele noastre:D.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts