B-Year


Nu, nu este vorba despre anul berii. Ala cred ca a fost anul trecut. Cu gandul inca la Asia dar inca cu gandul la calatorii, ca asa ii sta bine unui calator, am dat startul la planificari si rezervari pentru anul calator 2010.

De fapt am dat drumul de anul trecut cand am ales Belgrad ca prima destinatie pentru acest an. Si uite asa a aparut primul B.

Vedem Belgradul si vedem si Rammstein. Pentru ca pe langa B ar trebui sa vina si un R. Pentru ca toate B-urile au legatua cu R-urile. Asa ca inceputul de primavara ma prinde band o bere pe terasele sarbesti.

Intre cele doua B-uri o sa fie si B-ul local. Bucuresti. Bineinteles in combinatie cu R. Cu o zi inainte de a pleca in Belgia, visul si asteptarea de peste 10 ani va lua sfarsit. Rammstein in sfarsit in Romania pe 27 iunie.

Belgia. Al doilea B din lista de calatorii. Brugge, Brussels si bineinteles un festival. R-ul nu putea lipsi. Si berea belgiana bauta la mama ei acasa in barurile studentesti din Leuven. Si e si ieftina. Maxim 2 euro.

Berlin. Ca tot e aproape de Brussels si cum zborul e ieftin si cum am tot amanat Germani am zis ca e ocazia potrivita de a vedea orasul. Prea multa lume l-a laudat.

Cam atat pe anul acesta. Ca trebuie sa strangem bani pentru A. Care normal si logic trebuia sa fie inaintea B-ului.

Calatoreala placuta si cu voia lui Mircios : Va pupa tata :).

Comments

  1. Anonymous2/11/2010

    Faca-se voia Lui! incuviintez ;))

    mircios

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts