Toaletele

Nu cele de seara.Ci cele publice.Niciodata nu am inteles de ce nu exista pentru toaletele un semn UNIC peste tot un lume.Cum exista pentru STOP de exemplu.Rosu si rotund.
Nu,fiecare toaleta are semn sau o imagine dinstinctiva.O culoare aparte.Barurile intr-un fel,muzeele in alt fel.Mai artistic.Facultatile mai fancy.
Oameni buni,credeti ca dupa cateva beri mai avem chef si timp sa studiem imaginea de pe usa toaletei,sa vedem unde intram??
Nu o data ci de mai multe ori din lipsa unui semn ,unitar si distinctiv am intrat la toaleta la domnite.Sincer fara sa vreau sau sa imi doresc.Exemplele de mai jos o sa va lamureasca mai mult.
Roma.2006.Pe Stadio Olimpico la Roma-Lazio.Dupa un drum destul de lung si dupa o sticla de pepsi hai la WC.Intru.Nimeni.Ciudat.Doar sunt la un meci.80 000 de oameni dintre care pe putin 75 000 de barbati si nimeni la toaleta.Fine for me.Ca nu trebuie sa stau la coada.Se termina meciul.Un drum lung ma asteapta pana la hostel.Trec iar pe la WC.Iara nimeni.Ba dar astia nu se pisa????Dau sa ies.Plin..OMG.Se uita la mine,eu la ele.Si ies.Caut semnul.Pus undeva sus.De iau erau libere.
Barcelona.2007.La facultate.Obisnuit ca pe la Geografie ca WC sa fie Unisex, banuiesc ca si pe aci.Intru.Nimeni.Ies.O tipa cam ciudat la mine.Hey..e unisex nu?Que pasa...Ma uit pe usa..Fete.Damm it.Toaletele pentru baieti sunt localizate in cealalta parte a facultati.Ilogic..sa fie separate si la distante atat de mari.Trecem peste aceast lucru si continuam....
Madrid.2008.WC de la hostel.Intreb o colega unde sunt toaletele si o intreb daca sunt Unisex cum sunt cam in toate hostelurile.Nu stie exact.Intru in cea in care a fost si ea.Ies.O fata.Iar o privire ciudata.Ma uit pe usa.Nu e unisex.Damm it.
Muzeul Thyssen.Dupa vizualizare de tablouri o mica pauza de pipi nu strica.De data asta nimeresc bine.La barbati.Inaite de plecare ma duc din nou.Din instinct intru la fel.La cea din stanga.Ies.Dau nas in nas cu o doamna.What??Ma uit pe usa...Fete.Pai parca daca trecuta intrasem bine.Era alt etaj, si au schimbat ordinea toaletelor.E de la prea multe tablouri de data asta..
Astea din cate imi amintesc.
Propun 2 varinate.Ori ca toate toaletele sa fie Unisex ori va rog eu puteti acelasi semn,imagine peste tot...

Comments

Popular Posts