In asteptarea drobului pierdut

Saptamana mare.Pentru ordodocsi ca pastele catolicilor a fost acum o luna de zile.Poate si din acest motiv nu sunt febra pregatirilor pascale.Parca am petrecut o data pastele anul acesta si a doua oara nu mai simti nimic.Pe langa acest lucru,se mai aduaga scrisul la lucrarea de dizertatie si alte proiecte in care sunt implicat la facultate.Si ghid prin Barcelona,saptamanile acesta.Nu platit.Pentru prieteni:))Dar un paste fara un mielut pe masa ar fi fost un mic dezastru.Dezastru care era cat pe ce sa se intample.Nu in bucatarie ca nu m-am apucat de gatit.Si nici miel nu am cumparat sau dus la marginea Barcelonei pe camp si taiat.Mancare ce trebuie sa vina cu avionul prin varmea.Dar se pare ca nu toata lumea isi face treaba cum trebuie.Si asa bagajelul meu (ceva mancarica,aparatul foto si alte chestii) a ramas pe aeroport la Baneasa.Singurel.Il si vad..intr-un colt..planga..strigand..Sorineee m-au uitat aci..vin-o sa ma iei..Ce mai..o adevarata tragedie pentru gentuta mea.Insa dupa o mica "vacanta" de 2 zile si dupa un periplu prin nu stiu cate tari obiectele adresate mie mi-au parvenit.

Si va urez de pe acum un Paste Fericit!!

Comments

  1. Anonymous4/24/2008

    Ma bucur ca o sa te simti un pic acasa de Paste.
    Si la mine e primul an cand nu merg acasa. La oua si la miel.
    Nu ca mi-ar parea foarte rau. Pana la urma stau 4 zile in Lisabona moca. Sper sa am cu cine sa merg la inviere. Biserica am gasit-o.
    Dar recuperez de 1 mai. atunci e planificata excursia la mare :)

    maine plec. pana ne revedem, Paste Fericit tuturor!

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/25/2008

    concluzia e ca la unii pastele va veni cu ceva inedit, frumos, nou...la altii, programul artistic se va imparti intre masa cu familia si masa pe la rude. nimic nou. nu mai fiti asa tristi ca sunt altii ,(vezi eu) care si-ar dori sa plece la plimbare de pasti...prin tari straine.nu acasa,asta putem face mereu.

    Spiridussa.Alina de la Engleza. Stie Kiki care.

    ReplyDelete
  3. Rechinilor:fiti se scrie legat sau cu cratima?
    Sa stii ca ai dreptate;din cand in cand trebuie iesit din tiparul anual al sarbatorilor de paste.Si sa il petreci prin alte tari.
    Dar nu trebuie sa fi mey trista..ai familia langa tine..

    Ps:revin cu un comentariu legat de pastele romanesc in stil catalan:))

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts