Iresponsabil

Sau idiot sau orice sinonim pe care il puteti gasi.Mi-l puteti atribui.Pentru ca merit.Nu ma refer ca as fi o persoana iresponsabial care trece pe culoarea rosie a semaforului (pentru pietoni bineinteles).Nici macar cand nu e nicio masina pe strada.
Pot spune ca sunt iresponsabil in anumite domenii sau doar cu anumite lucruri.Cum ar fi salvarea lucrarilor de diploma si dizertatie.
Pe la ora siestei laptopul meu se misca mai rau ca niciodata.Cauza era antivirusul pe care il folosesc.Si ce imi vine imi minte.Sa- un update.Zis si facut.10 minute mai incolo aproape ca nu mai respira,atat laptopul cat si eu.Dupa cateva minute bune de asteptare reusesc intr-un final sa il dezintalez.Logic,pun altul in locul defunctului.Urmeaza binecunoscutul Restart.Windosw-ul da se se incarce.O data, de 2 ori de 3 ori..la infinit.Nu reusea sa treaca de prima faza a reincarcarii...Deja panica si ingrijorarea dadeau tarcoale.
Dupa cateva incercari nereusite de a intra unde trebuie in Bios, a urmat o serie infinita de SMS-uri,Spania-Romania,cu gasirea unei soluti viabile si rapide in acelasi timp.
F8 a fost pana la urma soluitia salvatoare.
Dar sa revenim la partea cu iresponsabilitatea.Cele aproximativ 35 de pagini scrise la lucrarea de dizertatie nu erau salvate nici pe alta partitie nici pe un mail extern.Absoluit niciun document.Nici de data aceasta.Acelasi lucru mi s-a intamplat si cu lucrarea de diploma.Care era gata de print cand un mic fulger a distrus hardul.S-au cel putin asa am crezut la inceput.Si spre norocul meu s-a ars doar o chestie neimportanta de la hard-disk.Asadar de 2 ori norocos.Bine ca nu mai fac alta facultate sau alt master ca sa uit iara sa salvez vreun document important..jajaja

Comments

  1. man, I feel your pain! nu am patit-o cu lucruri asa de importante, dar sunt si eu patit de mult. in frane, femei si computere sa nu ai incredere niciodata :d.
    pi es: ai undeva un "s-au" care trebuie scris "sau". alte greseli de tehnoredactare nu mai conteaza ca suntem grabiti cu totii. scuze daca mi-am atribut pozitie de politie a blogului :P

    ReplyDelete
  2. Stai linistit ca daca nu observai tu sareau ceilalti rechini:))
    Pai am fost la un pas de the supreme pain..momentan am scapat..

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/20/2008

    De la un rechin: randul 23, spre capatul din dreapta :) "jajaja"

    ReplyDelete
  4. Bineeeee...de abia asteptam un alt mesaj de acest gen...Stai sa vezi cat de amarata iti va fi cafeaua maine dimineata....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts