Jos cenzura!!!

Vad ca sant din ce in ce mai multii rechinii (se cunosc ei) pe blogul meu.Pe zii ce trece se inmultesc.In loc s-a se comenteze asupra postului respetiv se incerca descoperirea a cat mai multora greselii.De parca ar fi un concurs.Cine descopera m-ai multe castiga.V-a zic eu.Nu exista nici un premiu.
De abia am asteptam un alt comentariu de acest gen (Irina a fost ceea care a umplut paharutul cu o ultima corectura) si atat ia fost.
Acesta va fi ultimul post in care mai puteti face vreun comentariu despre greselile de ortografie care m-ai apar din cand in cand.
De acum in colo voi cenzura orice comentariu care este legat de o greseal facuta de mine.
Oameni buni..lumea mai greseste.Posturile le scriu destul de repede pe la 2-3 noaptea.Si nu am timp de fiecare data sa vad ce greseli am facut si s-a le corectez.

Vati lins pe bot rechinilor de corecturi. JAJAJA

Comments

  1. Titlu de impact, continut placut la citit. ma bucur sa vad ca articolul asta e im-pe-ca-bil dpdv al erorilor gramaticale, nu am vazut niciuna :) jejejeje
    pi es: lumea (eu) scrie orice sa se baga in seama si daca noi nu are altceva de comenteaza atunci scrie si noi despre ce ne sare la ochi la noi. sa nu fie cu suparare la matale.
    semnat: de la un rechin

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/21/2008

    kiki sunt deacord (parca se scrie legat ;p) important e mesajul.
    eu sufar pt ca frecvent am dubii in leg cu liniutlea alea de se pun intre anumite litere si nu numai. importante este cand postezi "que no te cortes" ca sa apara rechinii sa-mi spuna ca eu nu mai stie sa vorbeste romaneste - dar in rom nu stiu cum sar (jajajaj) traduce ca sa ilustreze cat mai bine acest "cortar"

    rox

    ReplyDelete
  3. dar stai asa ca ceva tot nu imi suna bine....si nu e vorba de ceva gramatical :D. cred ca noi trebuia sa spunem "jos cenzura" in cazul in care tu alegi sa ne cenzurezi, si tu trebuia sa fi scris "Sus cenzura!!!"
    oricum, tot 'parazitii' imi vine in minte, formatia care este.
    pi es: sunt satul de frectii si discutii si stiti...nici mine nu imi place "parazitii"

    ReplyDelete
  4. @rechinii adevarati vad ca inca nu s-au sculat..
    @rox..mersi ca esti de partea mea.Important este mesajul dar important este sa scriu si corect;daca imi mai scapa cate o cratima unde nu trebuie nu e doar din cauza grabei cu care scriu.
    @sebi..niciodata nu m-am suparat cand mi s-a facut observatie ca am gresit.Din contra;le-am multumit ca au vazut.Dar de a comenta doar greselile pe blog nu mi se pare corect in primul rand fata de ceilalti cititori ai bloglui:).
    Pai am gandit ca un "rechin" cand am conceput titlul..JOS CENZURA..

    ReplyDelete
  5. cica eram sarcastic cand am zis ca se comenteaza de greseli numai sa ne bagam in seama, cel putin asa am vrut :P. nu o trecut prin mintea meu ca tu gandeai ca un rechin deja...atunci esti rechin mai mare ca noi jejejeje
    pi es: si nu e bine ca sunt cometarii? asta inseamna ca lumea citeste, eu mi-am pus un counter pe blog, ca la cate comentarii sunt, aveam impresia ca nu se uita nici dreq pe blogu meu. jijijiji

    ReplyDelete
  6. Nici nu stii ce rechin pot sa fiu:)).
    Pai e bine ca sunt comentarii.E rau ca sunt comentarii doar despre greselile pe care le fac.
    Da si eu sunt surprins placut cate lume imi citeste blogul (asta in afara de prieteni/amici).
    Eu am 3 counters pe blog:)))

    ReplyDelete
  7. Anonymous4/22/2008

    eu cred ca totusi kiki mai scrie si la misto, ca sa ne verifice...asa e kiki? jajaja...ca tot e la moda....

    Alina Bulina de la Engleza

    ReplyDelete
  8. Anonymous4/23/2008

    Sunt atacata:(( Ma supar, imi iau jucariile si plec, sa stii. Nu mai vrei comentarii, nu mai face greseli :) Ce sa fac daca imi sar in ochi? Sunt antrenata. doar toata ziua citesc emailuri de la toti ... de genul "v-a rog sa-mi trimite-ti o oferta pentru vara in Grecia". tu ce ai crede despre persoana respectiva?

    E, hai, sa nu ma supar. Mai ales ca-mi apare numele in postul tau. e miercuri si mai e putin si plec la Lisabona... ce mai conteaza un "v-a"...

    RECHINUL SEF :)

    ReplyDelete
  9. Logic.Nici mie nu imi place sa vad asemenea greseli.Si o sa fiu din ce in ce mai atent.Dar tot ramane in vigoare acest post.Nu voi mai accepta niciun comentariu legat de greseli DECAT in acest post.Ca sa nu existe un conflict am luat aceasta decizie
    @have fun la Lisboa,Irina..

    ReplyDelete
  10. kiki...ce-au oamenii astia cu tine? nu le-ai zis inca cine esti?...ia zi-le...poate astfel le vine mintea la cap :D

    hai sa traiesti!!
    de la un alt rechin :))

    ReplyDelete
  11. @Mircios:Tu esti doar un picut peste mai ai pana o sa devii un rechin adevarat...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts