Sfaturi utile


In special pentru cei care au pitici.Primul sfat:Nu mergeti cu copiiI la cumparaturi.Raspunsul il stim cu toti;nu scapam pana cand nu le luam tot ce doresc.La supermarket,in spatele meu statea o maminca cu o pustoaica de 4 anisorin.Spre ghinionul mamiciii era ceva coada la casa de marcat si a nimerit si in dreptul raionului cu dulciuri.

-Mami,pot sa iau si din astea? -Nu,mami. -Pai de ce? -Pai aveam acasa din alea.
-Mami,din astea pot sa iau?
-Nu mami ca avem acasa.
-Sigur?!?
-Da ti le arat acasa.
Inainte sa o intrebe a 3 oara,mama ii spune:
-Poti sa ei din astea ca nu ai.

Mamica bucuroasa ca a scapat doar cu un singur lucru de luat in plus,fetita la fel.Se vede ca mamica are experienta in domeniu.

Al doilea sfat.Nu va duceti cu copiiI la teatru.Mi-am aminti de aceasta faza in timp ce scriam aceste randuri..Din lipsa unei babysitter cand eram mici parintii erau nevoiti sa ne care dupa ei cam peste tot.Inclusiv la teatru.Incepe piese.Din greseala sau poate ca asa era scenariul,actorul lasa usa deschisa.Atat i-a fost.Fratemiu incepe sa tipe:Incide usa ,inchide usa.Si cum de aia exisita frati, sa se ajute intre ei,incepe si ala mai mare sa tipe:Inchide usa,inchide usa.Nu stiu cum s-a terminat scena.Ori au inchis usa ori am ajuns mai repede acasa.

Poate Cristi ne mai da cateva sfaturi utile:))

Comments

  1. Cristi mai are pana la situatiile de genul asta. Plus ca o s-o invete umila, cu capul plecat si ca cine mananca dulciuri si nu-si asculta parintii o sa arda in flacarile iadului for ever and ever.

    (1 copil, 2 copii, copiii)

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/12/2008

    Sorine, vad ca mai ai un corector :)
    Dupa ce m-am ras bine, am zis..."a scris despre copii...ia sa numar eu i-urile". Si cand ma pregatateam sa postez, hop. cineva a citit inaintea mea :)

    Go, go Cristi!

    Irina_engl

    ReplyDelete
  3. Nu, serios acum. Cum poti sa te lauzi ca ai terminat o facultate si un master si sa faci greselile astea? Mai ales in scris, sa ramana acolo pe vecie. Cum e proverbul ala latinesc, cu vorba volant... jajaja

    ReplyDelete
  4. In primul rand nu am terminat o facultate sau masterul la Litere sau in sintaxa sau cine naiba se mai ocupa de chestia numita gramatica.
    Doi,am gresit.Se mai intampla.Nu am ucis pe nimeni;doar am uitat sa pun un I.

    Ps:Am corectat;ca vad ca imi sare toata engleza in cap...jajaja

    ReplyDelete
  5. jajaja, nu-ti trebuie facultatea de litere (cu toate ca ai avut profil filologic la facultate, jajaja) ca sa stii unde vine un i in plus sau o cratima. E suficienta scoala generala, jajaja.

    Si ar fi bine sa speri ca n-o sa fii niciodata in situatia in care viata unui om sa depinda de o propozitie corect alcatuita. (jajaja...ja)

    ReplyDelete
  6. Anonymous4/13/2008

    buna kiki,
    cred ca dragalasii tai prieteni se refera la ortografie mai mult: ideea e sa pui virgula, punct, etc. imediat dupa cuvant, dupa care bagi un space.
    pretty simple, nu?

    mircea

    ReplyDelete
  7. Ce e aia virgula?
    Pai nu suntem in spatiu:))).
    Simplu?Nu ii ascult.Doar OCS.

    Cristi:Am sarit peste generala direct la facultate.As fi sarit direct la master dar vroiam sa fac niste practici pe la geografie...

    ReplyDelete
  8. Anonymous4/13/2008

    Verifica diploma. Scire mare. FILOLOGIE.

    Si se pare ca ne asculti. Pentru ca iti corectezi greselile. Neintentionate, normal.

    Suntem cu ochii pe tine. jajaja :))

    ReplyDelete
  9. Da ai dreptate.Dar Filologie SPANIOLA,nu Romana.Naa..ca tot am scos-o pana la urma:))
    Dar pe foia matricola scrie ca am terminat la Engleza:))

    Ps:Mai avem un blogger printre noi..Mircea.E adaugat la Friend's Blog

    ReplyDelete
  10. Anonymous4/16/2008

    CE DE JAJAJJAAJA-URI!!!!
    CE-MI PLACE.

    ROX

    ReplyDelete
  11. Da,Rox,sunt destul de multe.Dar cineva s-a uitat la sfaturile pe care le-am dat?!!A comentant cineva sfaturile??Ma suparati..engleza se uita doar la greseli.care sunt umane.Unii sunt primari si fac greseli si mai mari..jajaja

    ReplyDelete
  12. Anonymous4/16/2008

    greselile care este, eh?

    rox

    ReplyDelete
  13. In primul rand, poate ca nu avea cine sa comenteze la... sfaturile tale, pentru ca nu mai are nimeni copii. In al doilea rand, doar pentru ca e unii care fac greseli, chiar daca mai (pri)mari, nu inseamna ca poti sa le scuzi pe ale tale. Si daca pana si tu recunosti ca sunt multe, de ce sa nu te disciplinezi un pic si sa le corectezi inainte sa le remarce alti... corectori? In plus, tu ai fost cel care a provocat pe toata lumea, ca tu n-ai facut facultatea de filologie si toate celelalte. Fii serios.

    jajaja (da, si asta e o corectura/corectie)

    ReplyDelete
  14. Pai tu ai fi putut sa comentezi spre exemplu.In schimb te-ai apucat de puricat fiecare greseala de pe blog.
    Nu ma supar sincer dar in comentariile ar trebui sa fie despre post..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts