Sin internet

Cum un ghinion nu vine niciodata singur acu am ramas si fara internet.Gratis cei drept avut pana in acest moment.7 luni a durat minunea.Pana aseara.Cand vecinu-dar sunt sanse mari sa fi fost vecina- a intrerupt conexiunea la internet.S-au si-a gasit vreun iubit It-ist si i-a pus ala la punct reteaua wireless.Si nu imi mai trebuia mult.Cam nicio luna jumatate.Dar de ce ma plang ca am avut pana acum.Dar cum internetul (comunicarea ) e unul din lucrurile fara care nu pot trai trebuie bineinteles gasita o alta solutie.Insa fara internet acasa inseamna mai mult timp de scris pentru lucrarea de dizertatie sau mai mult timp la biblioteca facultatii (unde e net wireless) invatand mai mult nu tinandu-ma de prostii.Oricum nu privesc acest eveniment ca un lucru negativ.Daca va inchpuiti ca o sa scapti de posturile mele pe blog,sau de greselile mele gramaticale,va inselati.Povestioarele pe blog vor fi la zi ( sau din 2 in 2 zile cel mult).Asa ca daca aveti ceva urgente in ceea ce priveste persoana mea va rog sa imi scrieti pe mail ( nu pe mesenger ) sau pe blog.Raspunsul va veni, cei drept nu asa de prompt ca de obicei.

Offtopic:In sfarsit a venit primavara in Barcelona.Cald si voie buna.Insa odata cu caldura au venit si puhoaile de turisti.Francezi si italieni.Englezi,din Mancherster mai exact.Cu ocazia semifinalei din acesta seara.Cam 15.000.Asa ca pe Rambla e o nebunie de nedescris.Lumea canta in prostie (englezii si italienii) se bea fara limite si se face plaja si baie la mare.Pe langa aceste nebunii astazi mai este si San Jordi (St.George,Sf.Gheorghe) si elevii au si ei liber.Si mai e si traditia ca astazi se oferta trandafir la cei dragi (nu sunt sigur la cine si de ce se oferta).Asa ca astazi catalanii vor oferi cadau cate o Rosa englezilor iar acestia vor da inapoi,in cap,cate o sticla goala de bere.Si de San Jordi se mai dau cadou si carti.Asa ca nu cred ca va puteti sa va imginati ce este pe strada.In afara de miile de turisti,localnici cu cate in trandafir in mana,vanzatori de trandafiri la orice colt de strada,tarabe cu carti.Ce mai..a innebunit lupul.Si nici nu se incheie bine aceasta nebunie ca vine cursa de F1 din acest weekend si apoi vacanta de 1 mai!!Uff..e bine sa nu ai treaba prin centru saptamanile acestea.

Update:Am aflat cei cu traditia de San Jordi.Cica legenda spune ca San Jordi a omorat balaurul si dupa ce a infipt sageata in corpul balaurului in loc de sange a tasnit un trandafir Rosu pe care i l-a daruit prea iubitei.Si de San Jordi fetele primesc cate un trandafir.Si cica Jordi e catalan.

Ps:A murit vecina,traiasca vecinu!!!

Comments

  1. ontopic: you give me net or I die MUHAHAHA
    offtopic: si in week'end e F1 catalunya.....ce as vrea sa ajung si eu odata la un F1

    ReplyDelete
  2. @Sebi:Pai nu am aveam mult si muream..incet incet..dar am gasit momentan alt vecin:))
    Da si eu as vrea sa ajung macar odata la o cursa de F1.E cam scump biletul.Data viitoare..

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/24/2008

    referitor la turisti... am contribuit si eu cu vreo 30:). dar te vor deranja doar 1 zi, cand au excursie la Barcelona. In rest sunt la Calella.

    Eu cred ca as vrea mai degraba la un meci din ala adevarat decat la F1.

    ReplyDelete
  4. Atata timp cat nu au ajuns in Horta,la mine in cartier e okey..
    Dar de ce ii tot cazati in Callela?Ca mai vorbeam cu un ghid care a avut un grup cazat tot acolo?Cat de ieftina e camera??!!

    ReplyDelete
  5. Anonymous4/24/2008

    Foarte ieftina. In perioada asta cam 40 euro/camera. Maxim 45, cu demipensiune. la 4 stele.
    Plus ca sta lumea la plaja...
    Se pare ca o zi in Barcelona le e de ajuns. Cei care sunt dornici de explorare, cer direct in Barcelona cazare. Pentru masele largi, Calella, Santa Susana, Malgrat...
    Tosa e mai cu schepsis. E mai scump. Nu prea se inghesuie.

    Lamurit? :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts