Dorinta

Dimineata se trezi cu o mana pe o piatra.Toata noaptea probabil am visat ca navigam pe net iar piatra devenise mouse in vis.Din pacate lucrurile nu stateau asa.Trecusera deja 3 zile de cand eram izolat in lumea reala.Incepuse sa imi placa si sa ma obisnuiesc cat de cat dar parca nu ma simteam in largul meu.
Timp de 2 zile tot incerca sa gaseasca o metoda de a parasi aceasta lume.Incepuse sa se imprieteneasca cu bastinasii si chiar reusise sa poarte o discutie reala cu ei.Nu era asa de greu cum isi imaginase.Totusi nu dorea sa se ataseze prea mult de ei.Stia ca in curand va reusi sa scape.Sau cel putin asa spera.
Insa nu se putea imaginan traind in aceasta lume.O zi in plus era de neimaginat.Fiecare ora i se parea o eternitate.Deja prietenii lui il credeau mort si cautau pe internet detalii despre " moartea lui kiki".Si totusi era mai viu ca niciodata.Si nu avea nici un gand sa dispara.
Poate avea nevoie de o mica pauza.Dar totusi pauza aceasta tinea de prea mult si nu isi permitea mai mult.
Dar totusi cum a ajuns in lumea asta?Se trezise deodata langa un mic arici.Fara nicio vanataie sau durere de cap.Se gandi ca poate si-a dorit sa vina aci?Si daca era adevarat care fusese motivul initial?Ce intamplare il facuse sa renege lumea in care ii placea sa isi petreaca cea mai mare parte a timpului?
Si daca isi dorise si dorinta i s-a implinit de ce nu si-ar dori incao data acelasi lucru.Sa se poata reintoarce.Si cum se apropie Craciunul orice dorinta se indeplineste pe loc.



Nitin Sawhney-Street Guru I
Asculta mai multe audio Muzica »



Nitin Sawhney-Street Guru II
Asculta mai multe audio Muzica »

Reblog this post [with Zemanta]

Comments

Popular Posts