05 December 2008

Astazi e ziua mea

Zi frumoasa ca mine...Mda.Sa trecem peste minciunele.Si da e ziua mea.De fapt fiecare zi e una speciala creata doar pentru mine.Numai buna de sarbatorit cate ceva.Insa astazi este o zi si mai speciala.Din fericire am avut un nas pe care nu il chema Ion sau Vasile.Asta imi mai trebuia.Sa mai mai cheme si Vasile.As fi avut o viata si mai distrusa.Ci Nicolae.
Si in aceasta zi sunt o persoana extrem de norocoasa.Pentru ca am fost si sunt preferatul mosului Nicolae.Care Mos fiind vorba a fost un Sfant real.Persoana ce a existat.Cu dovezi si toate cele.Si a facut si fapte bune.
Revenim.De ce o persoana norocoasa?Pentru ca dragii mei cititori eu sunt de fapt Asistent Manager-ul lui Nicu.Daca nu ati primit nimic in ghetute vina e doarva voastra nu a mea.Ca voi ati fost obraznici.Daca nu ati primit ceea ce va doreati tot vina voastra e pentru ca nu ati scris citet si corect mosului.Daca insa ati primit ceva insemna ca e ceva in neregula.Cadoul ala trebuia sa ajunga la mine.
Nu cadourile sunt importante ci persoanele de la care le primiti.

4 comments:

 1. Irina_engl12/06/2008

  Tocmai ma gandeam pe cine cunosc eu Nicoale. Si uite de unde sa rasara pe neasteptate un Nicusor... tocmai tu :)
  Sa traiesti cu numele. Si pentru ca tot te-ai anuntat, esti bun de cinste. Sau agenda incarcata de om al muncii nu-ti mai permite nicio distractie?

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/07/2008

  Very true last line. Hapy name day
  g

  ReplyDelete
 3. @Irina:Rasare un Nicu ca nu mai sunt Nicusor de mult.Distractie?Hmm..poate printre 2-3 mailuiri.Dar nu am uitat de engleza:).
  @G:It happy with double "p" you know:).Thanx G.

  ReplyDelete
 4. si eu a avut cei mai buni nasi din lume.si pe el l-a chemat Nicolae. cei mai draguti si mai sufletisti. si bineinteles ca mi-au dat numele lui..dar doar la botez,ca in acte era deja alt sfant...Elena. Mie imi plac toate numele mele, dar asta e special..e asa...de suflet. Si ma bucur cand mai gasesc altii care poarta acest nume. va pup pe toti.

  ReplyDelete