Iarna in parc

In sfarsit am asistat la prima ninsoare ca in povesti din ultimii 2 ani.Ca anul trecut pe 1 ianuarie imi beam cafeaua pe plaja in Barceloneta si nu am prins nici un fulg.Si cum zapada nu tine asa de mult prin minunatul nostru oras mi-am propus inca de joi seara ca a doua zi de dimineata sa ma scol putintel mai devreme si sa fac ceva poze in celebrul Titan Park.Zis si facut.La ora 8 soarele incepea sa incalzeasca frunzele pline de zapada din parc.Dar nu prea reusea sa faca fata celor -14 grade.Inarmat cu aparatul de fotografiat si cu ceva doza de nebunia am inceput sa fac ceva poze.Insa dupa nici 5 minute nu imi mai simteam mainile.Insa nu renuntat asa de usor.Unele poze mi-au reusit lucru datorat si faptului ca eram singurul nebun in parc la ora aceea matinala ce facea poze.Eu si ceva rate care insa nu au avut curajul sa iasa de la caldurica.




Restul de poze pe aci.

Comments

  1. Misto pozele, desi nu stiu ce-a fost in mintea ta sa te trezesti asa dimineata si pe frigul ala. Uite o poza si de la mine, facuta la o ora mai normala :) pe Morii Lake:

    http://www.imagebam.com/image/52e87e23582693

    ReplyDelete
  2. @Cristi:Mersi.Ar fi iesit si mai faine daca nu era asa de frig si as fi putut sa caut cadre mai interesante.Pai in mintea mea nu a fost nimic:)).

    ReplyDelete
  3. Poza cu lacul e chiar buna. Dar trebuie sa indrepti orizontul la cateva poze :)

    ReplyDelete
  4. @Sebbi:Numai de orizont imi ardea mie la -15:)).

    Btw..ajungi si tu pe Ciucas nu?Si o sa imi explici atuncea cum e cu orizontul..

    ReplyDelete
  5. Anonymous1/19/2009

    A fost frumos. Pacat ca a durat putin. Si sper sa nu se mai repete :)

    ReplyDelete
  6. @Irina:Pai te inteleg ca nu esti obisnuita cu iarna dura de Bucuresti ca la tine la Constanta e mai caldut.Si sper ca macar o data sa mai ninga sezonul acesta:).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts