Cum spuneam....

Istorie se repeta. In cazul meu cu maselele. Spuneam de cazul deja celebrei masele ce a fost lucrata timp de un secol si apoi logic a cazut de tot din cauza inca neelucidate. Anul trecut am indurat iar niste chinuri ingrozitoare sa mai salvez ceva dintr-o masea. Toata lumea bucuroasa inclusiv maseaua. Mai putin ce era sub gingie. Loc unde nu s-a putut lucra deloc si unde s-a dezvoltat o infectie de toata frumuseatea. Buna de pus in rama si aratat la nepotei..uite ce dinti frumosi avea bunicutul vostru. La infectie nu se poate ajunge decat cu operatie. Nici nu vreti sa stiti ce fata a facut intai asistenta dar care s-a dat de gol si apoi dentista. Insa prea tarziu. Raul fusese deja facut. Insa se investe alta problema. Cum spuneam , doar probleme in ultima vreme. Nimeni nu prea se baga la o asemenea operatie. Atat de nasoala se anunta atat pentru pacient cat si pentru doctor. Toata reputatia lu e in joc alaturi de viata mea.
Insa nicio problema nu vine singura. Odata cu consultul de medicina muncii a venit si cel la ochisorii mei draguti. Aci sper ca sunteti de acord cu mine. Cine pana mea vede la ora 8 dimineata , ora la care nici macar nu sunt treaz intr-o zi normala de saptamana si nici cafeaua cu laptic nu este bauta , vede literele prin aparatul ala. Alea de pe ultimul rand in nici nu caz. Eram ca la "ala bala portocala". Ziceam la intamplare litere si din cand in cand o cifra. Nici la urmatorul rand nu am fost prea breaz. Acolo mai ziceam si cate o cifra dar mi-a fost atrasa atentia subtil ca nu e nici una:)). Si logic ca cu ochii rupti de somn nu am reusit sa trec acel test si saptamana viitoare, bineinteles tot de dimineata, iara la un consult mai amanuntit de data aceasta. Oricum nu am de gand sa imi schimb ochelarii Levis cumparati de la Barcelona..

Comments

  1. Anonymous1/29/2009

    Si nici sa nu-i schimbi pana nu o confunzi pe mama cu tata si pana nu iti invinetesti umarul de la cate tocuri de usa ai luat...

    Si care e legatura intre masea si ochi? Sau erau doar doua cugetari diferite?

    ReplyDelete
  2. @Irina:Ce sa schimb ca nu am inteles prea bine la ce te-ai referit.
    Pai intra tot la categoria de probleme asa ca am zis sa fie ceva unitar:)).

    ReplyDelete
  3. Anonymous1/30/2009

    Ochelarii...

    ReplyDelete
  4. Anonymous1/31/2009

    Eu zic ca mama te asteapta. Daca erai destept ziceai ceva pana acum
    gabi

    ReplyDelete
  5. @Gabi:Tot nu inteleg la ce va referiti la expresia cu mama si tata?..inseamna ca nu sunt destept..

    ReplyDelete
  6. De fapt am inteles , cei drep putin cam tarzior ,ce a vrut sa spuna Irina...dar acu nu inteleg ce a vrut sa spuna Gabi..

    ReplyDelete
  7. Anonymous2/01/2009

    Mama e stomatolog. Din pacate nu e si oftalmolog
    g

    ReplyDelete
  8. @Gabi:..hmm..speram ca tata e si oftalmolog..ca impsucam 2 iepuri deodata. Si iti dai seama ca trebuie sa imi iau concediu.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts