Woody

Mi-am calcat pe inima si am vazut un primul film regizat de Woody Allen.Bine ca nu jucat si el ca ar fi fost o a doua premiera sa vad un film cu el actor.Niciodata nu am fost un fan si gusturile mele nu s-au inselat.Nici macar dupa vizionarea filmului Vicky Cristina Barcelona.
Se doreste a fi un film european cu tenta spaniola dar aci apare prima greseala.Se vorbeste in limba engleza.Iac.Ideea filmului e destul de interesanta dar se vede ca e regizata si scrisa de Woody.Finalul nu te surprinde cu nimic.Macar de ar fi fost ceva mai intereant si l-ar fi mai scos un picut.Si m-am surprins am fost cand am aflat azi dimineata ca a castiga chiar si un glob de aur.Pentru cea mai buna comedia.Huh?!!

Ce il mai salveaza pe Woody:

  • Javier Bardem care face iar un rol excelent.Sunt deja un fan al acestui actor spaniol
  • Penelope.Sincer nu ma asteptam sa faca un rol atat de fain
  • Scarlett Johansson.Se scoate doar in scena in care se puna cu foc cu Penelope.Si aia scena intrerupta destul de repede.De Woody bineinteles.Ce nu mi-a placut laScarlett a fost faptul ca nu a avut curajul sa isi arate macar un san.Pacat.Filmul ar fi fost poate putin mai bun.

Comments

  1. Nu imi place sau displace Woody, dar Vicky Cristina Barcelona e un film cool. Eu i-am dat 9/10 pentru ca e o poveste amuzanta, cu actori care joaca bine. E un film la care m-am destins.
    Desigur, nicio problema ca parerile sunt impartite.

    ReplyDelete
  2. @Sebbastian:Tocmai asta spuneam si eu ca actorii au fost aproape toti de nota 10 insa filmul putea mai mult.Si regizorul e cel care ridica un film alaturi de actori.
    Eu i-am dat 7:).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts