Lacrimi

Instiintare de la Posta Romana zilele trecute cum ca am ceva de ridicat. Imi scotocesc putin creierasul obosit sa imi dau seama daca am comandat ceva in ultima vreme. Se pare ca nu.. Totusi asa de mult nu am baut imi zic incat sa nu imi aduc aminte. Seara deja plicul era acasa ca se pare ca la Posta Romana poti ridica ceva fara ce nu iti apartine fara buletinul titularului.
Plic de la BRD. Prima mea pensie privata!! Aproape imi dadea lacrimile. De emotie, de bucurie, de nesomn. Parca a durat o vesnicie pana cand am reusit sa deschid plicul. Eu am o probleme cu lucrurile usoare de facut.. nu prea imi reusesc. Emotia deja atinsese cote inimaginabile. Ochii imi alunecau bucurosi si umezi in acelasi timp spre foaia care imi tremura in mana. De la atata bere cred..
Caut cifrele..datele sunt doar de pe 2008. Doar decembrie e trecum..hmm..da acu imi amintesc ca tot anul trecut am frecat menta prin Barcelona..ce bine o fu..Ma uit la cifre..or fi uitat vreun 0 zic? 20 Ron!! Super!! Viitorul suna excelent..dar nu pentru mine si nici macar pentru nepotii mei. Acu ma tot intreb..ce sa imi iau din prima pensie? Un mic ajutor este de apreciat.


Comments

  1. Io mi-s4/27/2009

    corect era: imi cumpar o bere si fac scandal!!!!
    cu babuta roscata si rebela :)))

    p.s. ca sa aiba macar o sansa/un vot, bobo din varianta b) trebuiau sa contina rom sau ceva de genul :D

    ReplyDelete
  2. sau o sticla cu vin de banii astia.

    ReplyDelete
  3. @ Pai macar sa fie vin de calitate dar slabe sanse..poate doar un pahar:).

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts