Loser

Me me me me.In seara aceasta doar despre un aspect. Mi-am luat role acu 3 ani de zile cu dorinta de a reusi sa merg. Dar de unde a pornit dorinta arzatoare. Dupa petrecerea de absolvire de la Brasov din clasa a 12-a in parcul din oras se inchiriau role. Zis si facut. Jumatate de ora cu rolele parea o nimica toate. Bineinteles nicinu mi le-am pus bine in picioare ca am si cazut. Din cele 30 de minute, 25 le-am petrecut incercand sa ma ridic de jos iar cele 5 pe iarba incercand sa ma pun din nou pe picioare. In momentele in care eram la pamant, cum ziceam in majoritatea timpului, o fetita de 2 anisori a aruncat un mic zambet catre mine. Zambet in traducere : Uite ca eu pot sa merg foarte bine iar tu deloc.Sucker!!! Nu pot sa uit privirea trufasa a fetitei niciodata.
Au trecut anii, am terminat facultatea si tot nu am reusit sa imi cumpar role da nici sa invat sa merg.
Privirea fetitei m-a urmarit toata facultatea si unica solutie ca sa scap era sa imi cumpar role si sa invat sa merg pe ele. Zis si facut. Logic probez rolele la magazin si logic era cat pe ce sa pic. Dar am zis ca era din cauza cimentului alunecos nu din cauza mea.
Primele profesoare au fost Roxy si Irina care au incercat sa ma tina pe linia de plutire si sa nu imi rup coloana. Dupa aproximativ o ora si 6-7 cazaturi ,in deosebi ultima in care nu mai era mult si imi zbrobeam clavicula am renuntat.
Nu pentru mult timp. Luiza a incercat si ea sa ma ajute sa trec peste socul primelor cazaturi. Insa dupa nici 10 minute a venit iar o cazaturi de s-au oprit toate ratustele din parc sa se uite la mine.
Intre timp am plecat pe meleaguri catalane si rolele au ramas frumusel singure. Cum iarna a trecut am zis sa le mai dau o sansa. Gabi fu ultima profesoara. Insa nici dupa 10 minute de mers- de reninut ca mers la mine pe role a insemnat stat in picioare si facut curaj sa fac pas cu pas, o cazatura destul de urata a facut ca relatia mea cu rolele sa se incheie la fel de repede la fel cum a inceput. Asa ca am decis sa imi vand rolele. Si mereu imi pun intrebare la fiecare cazatura luata..de ce nu mi-am luat bicicleta!?!
Si da m-a facut o fetita de 2 anisori. Recunosc.



Comments

  1. Printr-o experienta asemanatoare am trecut eu incercand sa skiez. Chinul a durat o zi intreaga. La sfarsit eram plin de vanatai. Pe masura perseverentei mele aproape nebunesti.
    N-am avut insa nici o profesoara/ profesor, recunosc.
    Tu insa ai avut atat de multe incat ... ma gandesc ca poate asta e problema :D Nu te puteai concentra.
    Poate iti trebuie un profesor :D

    ReplyDelete
  2. @Simon: Hmm..un picut ai dreptate dar sa nu dam vina pe lipsa de concentrare. Ca eram extrem de atent pe unde sa cad:). Oricum cred ca de data asta am renuntat definitiv..Si ce sa fac daca ele s-au oferit..sa le refuz? Nu era politicos:).

    ReplyDelete
  3. Anonymous5/04/2009

    KIKI NU POT SA CRED!!! I CAN´T BELIVE IT!!! HAHAH
    ROX

    ReplyDelete
  4. @Rox: Ce nu poti sa crezi? Ca nu am reusit sa invat sa ma dau cu rolele?!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts