Mada nu e in Australia!!



Da.Ne-a pacalit pe noi toti.Probabil a vrut sa scape de noi si ne-a mintit zicandu-ne ca pleaca intr-un loc indepartat ca sa nu mai ajungem deloc la ea.Dar a uitat cu cine se pune.Omul care gaseste pe oricine si oricand.
Si este mult mai aprope decat va imaginati.Da,in Bolintin Vale.Satucul de langa Bucuresti.A crezut ca daca se duce acolo,la tara,nu mai dam de ea.Te-ai insela Mada!!Te-am gasit:))).

Cum ea uita mereu adresa blogului a dat search..dar atat i-a fost....Got u....

Poza de alaturi demonstreaza tot:))..

Lasand gluma la o parte, cine din Bolintin Deal ma cunoaste si a incercat sa dea pe mine pe google??!!Curios..ca eu nu cunosc pe nimeni.

Si astept raspuns..logic din Bolintin Deal.

Ca sa ma gasiti mai usor pe google dati search vlaicu sorin nu sorin vlaicu.

Ps:Mada a ajuns cu bine in Cannbera.Dovada aci....

Comments

  1. Anonymous2/25/2008

    Sorinache, intotdeauna este o mare onoare sa fiu capul de afis la tine pe blog, ma bucur ca ai clarificat lucrurile si desigur ca am apucat sa vad post-ul tau...nu de alta dar aici in Bolintin Deal..sau Vale, (whatever) internetul merge mai greu si in plus suntem cu 9 ore inaintea Bucurestiului... 10 inaintea Barcelonei daca nu ma insel. ;)
    Looking forward to your next post!
    Mada

    ReplyDelete
  2. Da si ai avut onorea de a fi headliner timp de 4 zile:)).
    Mey vezi ca acu i-ai suparat pe cei din Bolintin Vale.Cum sa ii compari tu cu cei din Bolintin Deal..si pe deasupra mai studiezi si Geopolitica...

    Ha ha ha.si de acum incolo o sa imi scoti mereu ochii ca esti mereu inaintea mea.Las ca ajuns si ma stabilesc eu in Vanuatu..si o sa fiu inaintea ta..hi hi hi

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts